Stevns Klint Experience

Foto: Steen Gyldendal

Hold dit møde midt i kulturarven 

En skøn naturoplevelse

Stevns Klint Experience er portalen til Stevns Klint, der er UNESCO Verdensarv. Udover historien om Fiskeleret, rummer bygningen en uendelig række af muligheder for formidling og oplevelser. Vores unikke arkitekttegnede hus, placeret midt i naturen med udsigt over Østersøen, har dannet ramme for alt lige fra bryllupper til erhvervsmøder. Hos os har I muligheden for at holde store og små møder med eller uden forplejningen i smukke og rolige omgivelser. 

Vi gør en dyd ud af at facilitere jeres arrangement med allerhøjeste kvalitet og service. 

Stevns Klint Experience rummer kultur, natur og historie og er beliggende midt i en naturperle af et rekreativt område i Boesdal Kalkbrud nord for Rødvig. Det er derfor et oplagt sted at afholde møder, seminarer og konferencer, hvis I ønsker en ekstraordinær oplevelse. 

Foto:Mads Tolstrup

Foto:Mads Tolstrup

Foto:Steen Gyldendal

Mødestedet i historiske omgivelser 

Vores oplevelsescenter fortæller historien om Fiskeleret i Klinten, dinosaurernes uddøen og om hvor heldige vi er at være her i dag. Derfor har vi (og UNESCO) gjort det til vores væsentligste opgave at passe på historen, kulturen og ikke mindst miljøet. 

Denne opgave løser vi bl.a. ved at bruge lokalproducerede og sæsonbetonede råvarer i de måltider, som vi serverer for vores gæster. Bæredygtigheden er og har været i fokus i alle processer i og omkring oplevelsescentret. 

På trods af vores korte levetid har vi formået at udvikle en arbejdsplads og et lokalt mødested, som uddanner, underholder, forplejer og danner rammen for fælleskaber og udvikling. Og måske jeres næste møde?

Kontakt

Stevns Klint Experience
Boesdalvej 14
4673 Rødvig Stevns
Danmark 
booking@stevnsklint.dk
+45 30 34 22 79

PRISER PR. PERSON

Dagmøde fra kr. 350,-
Heldagsmøde fra kr. 500,-

Alle priser er incl. moms

FAKTA

85 min fra København
80 personer
1 mødelokale

VI TILBYDER OGSÅ

Naturoplevelser
Vandretur på Stevns Klint Trampestien
Gåtur i Boesdal Kalkbrud
UNESCO Verdensarv Stevns Klint
Omvisning på Stevns Klint Experience