©  Foto:

Bed & Boats Hotelbåde

Fald i søvn til lyden af bølgeskvulp

Hos Bed and Boats Hotelbåde er du i et med naturen – du bor på vandet, kan gå tur i skoven, bade på stranden, og der rig mulighed for at snøre vandrestøvlerne, spænde cykelhjelmen og tage på sejltur.

Vores hotelbåde er indrettet som moderne hotelværelser i simpel, nordisk design. De ligger placeret i hyggelige Kalvehave Havn, hvor den maritime stemning indbyder til ro og afslapning. Den blide vuggen og svage klukken fra vandet er ren medicin for krop og sjæl. Tager du dig god tid i den omkringliggende natur, kan du sågar opleve både havørne, vandrefalke, sæler og en af verdens mindste hvaler, marsvinet, plaske rundt i farvandet.

Hos Bed and Boats har du mulighed for at leje en picnic-båd, så du kan cruise ud på åbent hav og opleve den storslåede natur fra vandsiden. Eller du kan leje en havkajak og begive dig afsted langs kysten, hvor det lokale dyreliv er lettere at spotte.

Bed and Boats Hotelbåde ligger på Sydsjællands sydligste spids, hvilket gør det til et centralt udgangspunkt for udflugter til Møn i øst, Lolland-Falster i syd, Vordingborg i vest og Præstø i nord. Vi står altid klar med de bedste tips til områdets perler.