©  Foto:

B&B Holme-Olstrup

B&B Holme-Olstrup ligger centralt på Sydsjælland og har 1 hyggeligt dobbeltværelse på 1. sal og en dejlig gårdhave til. 

Sammen med dobbeltværelset er der et dejligt stort badeværelse, der kan lejes som fælles bad eller eget bad. El-kedel, kaffe og te til rådighed. Trådløst internet.

Dejlig stor gårdhave med mange hyggekroge, spisepladser, overdækkede terrasser og solstole.

B&B Holme-Olstrup er røgfri, og kæledyr kan ikke medbringes.  Morgenmad kan købes efter aftale.

B&B Holme-Olstrup ligger centralt på Sydsjælland og nem at komme til med offentlig transport også. Motorvejen ligger kun 8 km væk, så det tager 45 minutter at komme til København. B&B ligger bare 400 m fra Holme-Olstrup station, hvor togene kører Næstved-Køge-Roskilde. Fra Køge er der S-tog til København fra samme perron.

B&B Holme-Olstrup ligger 400 m fra BonBonLand, og seværdighederne ligger tæt hele vejen rundt om Holme-Olstrup. Holmegaard Glasværk og Holmegaard Mose i Fensmark 4 km væk. 8 km fra Camp Adventure, med 10 trætop-baner og Danmarks længste svævebane.

Er man til cykel- eller vandreture, er der skove med dejlige ruter og spor alle steder, og er man til historiske steder, ligger Gavnø Slot, Herlufsholm Kirke og kostskole Bregentved og Gisselfeld gods tæt ved.

Karrebæksminde Strand ligger blot 20 minutter væk med bil, men om sommeren kan man sejle med ”Friheden” fra Næstved Havn til Karrebæksminde og retur.