©  Foto:

Bygagergaard

Midt i den lille landsby Hårbølle på VestMøn ligger Bygagergaard, et lille naturhotel, som er bygget op omkring en firlænget bondegård fra 1861. Rundt om gården er der åbne marker, hyggelige frugthaver og spændende miniskove. Her kan du holde ferie og overnatte i luksus telte med brændeovn, gode senge og smuk udsigt eller i et af gårdens indendørs værelser. 

Naturhotellet er bygget op omkring bæredygtighed, frihed og nydelse. Og når først du er ankommet til Bygagergaard behøver du ikke at flytte dig igen idet, at stedet rummer både café og købmand, så du kan købe alt hvad du har brug for under dit ophold på lokationen.

Du kan også besøge cafeen og butikken hvis du blot ønsker et godt måltidmad eller vil tanke din turtaske op når du vandrer forbi. 

Møn er udnævnt som Nordens første Dark Sky Park, hvilket betyder, at områdets nattemørke er beskyttet mod lokal lysforurening. Det betyder, at muligheden for at opleve stjernehimlen er helt exceptionel her. Derudover ligger denne lokation i perfekt forbindelse med pilgrimsruten Camønoen og kan derfor med fordel benyttes som et stop på vandreturen.

Er du til sauna eller et bad i naturen, så er Bygagergaard det helt rette sted for dig. Her kan du nemlig tænde opi den brændefyrede sauna, hoppe under en bruser med vand som bliver varmet op af solen eller lægge dig i karbad med vand opvarmet af et bål du selv tænder op i. Er du ikke til den slags, så tilbyder naturhotellet også indendørsbrusebad og toilet.