©  Foto:

Egn Bed & Breakfast

Egn er et boutique Bed & Breakfast i særklasse på landet på smukke Møn. Vi definerer luksus som stille ro, diskretion og personlig service med sans for detaljen. På Egn Bed & Breakfast handler det for os om at yde det optimale for vores gæst.

Egn er et boutique Bed & Breakfast i særklasse på landet på smukke Møn. Vi definerer luksus som stille ro, diskretion og personlig service med sans for detaljen. På Egn Bed & Breakfast handler det for os om at yde det optimale for vores gæst.

Det handler om at bidrage med den ekstra dedikation og sætte det ekstra aftryk, så hver gæst får en unik oplevelse. Med vores hyggelige, tidløse og personlige indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.

Egn ligger direkte på Camønoen og Berlin-København ruten, så stedet er en oplagt tryg base hvorfra vores gæster kan udforske Møn. Med kun 300 meter til en af Møns bedste strande (Råbylille Strand) med optimale muligheder for både en frisk morgendukkert, børneleg på stranden og kystfiskeri for fiskeri entusiasten. Vi ligger midt i den smukke, mønske natur med kort køreafstand til både golfbane, Møns Klint, Nyord og Stege by.

Egn tilbyder også middag hver fredag og lørdag i vores Restaurant Egn. Med det lokalt forankrede køkken og dybe rødder ned i den Mønske muld,  hylder vi vores egn, vores lokale landmænd, mejerister, brygmestre, producenter og deres unikke produkter og råvarer. Vi  har dyb respekt for vores egns natur og historie, giver vores gæster en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.

Det vigtigste for os er at skabe en perfekt oplevelse for gæsten med vores elementer af høj gastronomi, fred, luksus og trygge rammer.

 

Vi ønsker, at vores gæster føler sig hjemme her hos os på Egn Bed & Breakfast.