©  Foto:

Holberggård Ferielejligheder

Holberggård ligger i landlige omgivelser med udsigt til havet og tre mindre søer. Her finder I de perfekte rammer for en afslappende pause.

Små seks km sydøst for Vordingborg ligger Holberggård, der tilbyder hyggelige ferielejligheder, der alle er forsynet med eget bad og køkken. Nyd de mange blomster og freden i det romantiske parkanlæg, eller flad ud på en solseng på en af de mange terrasser. Og trænger I til en svalende dukkert, så er I velkomne til at hoppe i stedets lille badesø. 

For de aktive er det muligt at leje mountainbikes på stedet og prøve kræfter med nogle af de udfordrende mountainbikeruter, der er i området. Der er også flere gode fiskevande og en dejlig strand i tæt på. 

I udvalgte perioder kan I leje en ferielejlighed på ugebasis (fra lørdag til lørdag) til en helt speciel tilbudspris. Læs mere om ferielejlighederne på ugebasis her.

På udvalgte dage har Holberggårds restaurant åben med et helt specielt tilbud på en lækker menu med tilhørende vine. På forespørgsel er det også muligt at købe måltider på andre tider.

Holberggård ligger tæt på motorvej E47, og er blot en times kørsel væk fra København.