©  Foto:

Hotel Residens Møen

Velkommen til Hotel Residens Møen 

Hotel Residens Møen er et kombineret ferie- og konferencecenter med både dobbeltværelser, lejligheder, restaurant og konferencefaciliteter. De smukke, gule bygninger der huser Residens Møen har tidligere været både navigationsskole og senere tugthus for de velstående borgere. Så mon ikke væggene kan fortælle mange både uhyggelige og spændende historier?
 
Hotel Residens Møens ferielejligheder er lyse og hyggelige indrettet med særligt fokus på gæsternes velbefindende. Vi råder over 18 moderne hotel lejligheder med plads til 3-8 personer samt 6 dobbeltværelser, og 7 suiter. Der er mulighed for at tilkøbe en ekstra opredning til voksen eller barn, hvis dette ønskes.
Derudover er 4 af lejlighederne særligt velegnede til gæster med handicap i større eller mindre grad.
 

Ferieophold med god samvittighed - nyd dit 98 % CO2-frit ophold
Som gæst på Hotel Residens Møen kan du med god samvittighed åbne for varmen og tænde for lyset, da såvel strøm som varme leveres ved hjælp fra solens stråler. Ejerne af Residens Møen opførte i 2013 en solcellepark på ca. 3 ha ca. 5 km uden for Stege, ligesom Stege Fjernvarme i 2015 opfører et ca. 6 ha stort solfangeranlæg. Begge anlæg leverer energi til Residens Møen og sikrer derfor, at du kan nyde dit ophold med god samvittighed. 

Lokallivet er vigtigt for os på Residens Møen. Derfor samarbejder vi med flere lokale virksomheder omkring levering af oplevelser, til krop og sjæl - det er nærmest blevet en sport for os, at spille vores kollegaer lokalt gode og stærke.
Vores spisested er leverandør af den gode spiseoplevelse. Her bruger vi mange lokalt producerede, og gerne økologiske råvarer, som vi gerne indkøber hos øens landmænd og fiskerne på Klintholm havn.
Vi skåner miljøet igennem affaldssortering og miljømærkede produkter samt energibesparende teknologi i det daglige.

Residens Møen er Møn UNESCO Biosfærepartner.

 
Det er muligt at medbringe hund, men hotellet skal oplyses om dette allerede ved booking. 
 
Læs mere om hotellet og se priser på hjemmesiden.