Kropssprog – en del af det gode

Torsdag den 30. marts 2023

Sted kommer 

Uanset hvilken destinationsvært du ser dig selv som, hvor mange besøgende og gæster du har og om du varetager din funktion ude eller inde, så handler det gode værtskab om kommunikation. Al kommunikation i personlige møder starter hos os selv; vores udtryk, udstråling og signaler. Mange gange er vi ikke helt bevidste om, hvad vores kropssprog egentlig udstråler og hvordan vi bliver opfattet af andre. Vi kan have en tendens til at lægge mærke til ordene, der bliver sagt, men hvis du siger venlige ord med korslagte arme og et stramt udtryk, så kan det virke modstridende.

Dette modul handler om, hvordan vi bliver opmærksomme på den store del af værtskabet som kropssproget er, og den kommunikation vi hele tiden udøver, og de signaler vi sender – uanset om vi ønsker det eller ej. Vi fokuserer på kropssprog og de syv grundfølelser, og arbejder med forskellige ansigtsudtryk, så vi kan sprede den venlige stemning, som gæster tiltrækkes af og vil være en del af.

Workshoppen vil være levende og engagerende, og i en vekslen mellem øvelser og oplæg vil du som deltager komme til at arbejde med dit kropssprog. Modulet varetages af Charlotte Emmery, som er ekspert i det levede værtskab og forfatter til bogen ”Man synger da ikke på et universitet”.

Målgruppen

Dette modul er for dig, der udøver værtsrollen i det daglige og som ønsker, at få konkrete redskaber til - og har mod på at - at arbejde med dit kropssprog.

Tilmelding skal ske til Cecilie Sjelle på cs@vism.dk senest fredag den 24. marts 2023. 

Projektet er støttet af:

Erhvervfremmebestyrelsen