Camp Adventure Glamping

Luksusferie med alt betalt: SydkystDanmark er på jagt efter Danmarks største livsnydere

5.5.2022
Foto: Frame & Work

Danmarks fedeste sommerjob kan nu blive to heldige danskeres. Turistorganisationen Destination SydkystDanmark søger feriepiloter, som skal teste et hav af luksuriøse oplevelser på Sydsjælland og Møn.

Smag lokal gin, fald i søvn under stjernerne i et glampingtelt, og spis på et hav af lækre gourmetrestauranter. Lyder det lige som verdens bedste sommerferiejob eller hvad?

Der er lagt op til en uge i sus og dus, når Destination SydkystDanmark sender et hold feriepiloter på sommerferie på Sydsjælland og Møn med alt betalt. Feriepiloterne skal teste og anmelde de mange luksusoplevelser i destinationen, og der er ikke sparet på noget.

Blandt meget andet skal feriepiloterne overnatte i de lækre glampinghytter hos Camp Adventure, der er verdenskendt for det imponerende bygningsværk Skovtårnet midt i skoven. Derudover skal der drikkes prisvindende økologiske vine hos Vesterhave Vingård og slappes helt af hos Villa Huno på Møn. 

Det bliver en uge med nydelse i centrum. Feriepiloterne skal blot lade sig forkæle og dokumentere, hvad de oplever via SydkystDanmarks Instagram-profil. Når ferien er forbi, skal de bedømme oplevelserne én efter én.

”I de her år efterspørger mange danskere oplevelser fra øverste hylde. Som turistdestination er det vigtigt hele tiden at være up to date, så vi kan indfri turisternes forventninger, når de kommer til Sydsjælland og Møn. Derfor bliver feriepiloternes feedback enormt værdifuld og væsentlig for, hvad vi kommer til at satse mere på fremadrettet,” siger Mike Olesen, der er marketingchef i Destination SydkystDanmark.

Det er andet år i træk, at SydkystDanmark søger feriepiloter. Sidste år tikkede der hele 1.000 ansøgninger ind til i alt fire ferier med fokus på bl.a. cykling og camping. I år sender SydkystDanmark tre danske hold feriepiloter på rundtur i destinationen.

Livsnyderferien er særligt velegnet til ægtepar og kærestepar – enten jer, der er helt nyforelskede, jer, der har været sammen i mange år, eller jer, der har brug for en romantisk timeout fra småbørnslivet. Men også vennepar og søskendepar kan komme i betragtning til drømmejobbet. Derudover skal ansøgerne have flair for sociale medier.

Livsnyderpiloterne skal på rundrejse på Sydsjælland og Møn i uge 35. Læs meget mere om ferien og ansøgningsprocessen til stillingen her: https://www.sydkystdanmark.dk/feriepiloterne/livsnyderferien

 

Foto:Mikkel Adsbøl