Værtskabskompasset

Torsdag den 16. marts 2023
Kl. 13.00-15.30
Sted kommer 

Det er ved at være tid til at gøre klar til sæson2023. Du og dine kollegaer har glædet jer, men er også lidt spændte, for det kan være lidt svært at forudse fremtiden i disse tider og dermed også hvad det næste halve år bringer.

På dette modul sparker vi sæsonen i gang med en workshop afholdt af Charlotte Emmery, som er ekspert i det levede værtskab og forfatter til bogen ”Man synger da ikke på et universitet”.

Det gode værtskab skal I høj grad udleves. Det er ikke nok at vide hvad god service er – du skal få dine gæster til at føle sig velkomne. Vi ser på hvordan vi gearer os selv til at modtage gæster med engagement og stemning, så de kommer igen og igen - fordi de husker netop besøget hos dig som noget specielt.

Workshoppen vil være levende og engagerende, og i en vekslen mellem øvelser og oplæg vil du som deltager komme til at arbejde med Værtskabskompasset: Et redskab til at komme hele vejen rundt om komponenterne til det gode værtskab. Vi gennemgår værtskabskompasset i de enkelte dele og kombinerer oplæg med fortællinger fra det virkelige liv, ligesom vi opfordrer deltagerne til at bidrage med egne oplevelser og erfaringer. Vi arbejder ud fra, at alle deltagere på dagen har forskellige udgangspunkter, at alle har forskellige udfordringer og styrker, og samtidigt ser vi på hvordan netop du kan bruge disse i værtskabet.

Målgruppen

Dette modul er for dig, der udøver værtsrollen i det daglige og som ønsker, at få konkrete redskaber til at udleve det gode værtskab, uanset hvor du arbejder og hvor ofte du møder gæsterne.

 

Tilmelding skal ske til Cecilie Sjelle på cs@vism.dk senest fredag den 10. marts 2023. 

Projektet er støttet af:

Erhvervfremmebestyrelsen