Islandske heste

Oplev Sydsjælland & Møn på hesteryg

Foto: Guldhest

Tag på ridetur på Sydsjælland & Møn og oplev områdets smukke natur fra en hesteryg. På denne side har vi har samlet lidt forslag til rideoplevelser på Sydsjælland & Møn, hvor hele familien trygt kan være med. 

Oplev naturen fra en hesteryg

At sidde på hesteryggen og blive ført gennem fredelige skove, langs strande og over klinter er oplevelse for både krop og sjæl. Den oplevelse kan I blandt andet få langs dele af den 48 km lange natursti Fodsporet, der løber mellem Næstved og Slagelse. 

Liste
Kort
Møn Islændercenter
Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Møn Islændercenter

Møns Islænder Center tilbyder rideture i den fantastiske mønske natur!

Læs mere
Guldhest
Foto: Guldhest

Guldhest

Turridning på islandske heste i den skønne sydsjællandske natur. På Feddet findes den mest fantastiske natur og denne 2000 år gamle halvø kan med fordel opleves fra ryggen af en islandsk hest. Her kan...

Læs mere
Askov Ridecenter
Foto: Askov Ridecenter

Askov Ridecenter

Askov Ridecenter er ridning for alle!

Læs mere
Høhotel Stensbygaard
Foto: M.R. Melchior

Høhotel Stensbygaard

Stensbygaard byder ryttere med egen hest/pony velkommen på Stensbygaard Høhotel

Læs mere

Vilde heste

Vilde Heste Sydsjælland og Møn

Foto:Per Rasmussen

De små, ubeboede øer Lilleø og Tærø mellem Bogø, Sydsjælland & Møn er hjemsted for smukke, vilde heste, som lever i eksil her - uden kontakt med mennesker, foruden altså dem, der kommer dertil med båd, kano eller kajak for at få et glimt af de betagende dyr. Der bor omkring 40 vilde heste på de to øer, hvor de har boet siden 1960'erne. Når det er lavvande, spadserer de over vandet mellem øerne, og det er et flot syn at se fra vandsiden!

Det er også muligt at opleve 10 smukke, vilde heste ved Ulvshale på Møn. Hestene blev flyttet fra Langeland til Møn i 2018 i forsøget på at effektiv naturpleje.