©  Foto:

Guldhest

Turridning på islandske heste i den skønne sydsjællandske natur. På Feddet findes den mest fantastiske natur og denne 2000 år gamle halvø kan med fordel opleves fra ryggen af en islandsk hest. Her kan folk i alle aldre, med og uden erfaring komme på guidede rideture på islænder, ture som er inddelt efter niveau, og hvor hestevelfærd og service er i top.

Du rider dermed på en af Østdanmarks bedste strande, på en af sjællands største heder, samt gennem skov og plantage udover strandenge og videre til små hyggelige laguner ved fjorden. Man tror det er løgn, men Feddet rummer 30 kilometer ridespor og stier, så derfor egner stedet sig helt perfekt til ture på hesteryg for både børn og voksne.

 

Den islandske hest er desuden en skøn og solid lille hest som mestrer den behagelige gangart tølt. Guiden vil instruere i hvordan man gør. Dertil kommer at islænderen besidder et godt temperament hvorved den er egnet til turridning for såvel nybegyndere, let øvede og erfarne ryttere. Kom og opleve et stykke af Sydsjællands fineste natur, med dyr og planter som ikke findes ret mange andre steder, og hvor guiden gerne fortæller herom. Rideture på islænder udbydes hele året og har typisk en varighed på halvanden, to eller 3 timer. Book eller læs mere om deltagelse i turridning på guldhest.dk