Vip kort

VIP-Fordele for Visit Sydsjælland & Møns Turistinformationer

Foto: Destination SydkystDanmark

Endelig! Kortet der gør det lidt sjovere at være ansat i én af Sydkyst- Danmarks turistinformationer er nu klar til at blive brugt af dig og dine kollegaer. Nu i en ny og digital version.

Som ambassadører for vores destination og frontmedarbejder ved én af vores turistinformationer har jeres virksomhed fået et VIP-kort. VIP-kortene giver adgang til en række af vores attraktioner i destinationen, så du kan komme ind uden at skulle tænke på udgifter til entré. Kortet tilknyttes frontmedarbejderens personlige telefon nr. og kan kun bruges af den ene person. Husk dog også at hvis der er et særligt sted du er glad for og ønsker at besøge gang på gang, er det en god ide at købe et sæsonkort og støtte attraktionen på Sydsjælland og Møn. 

Med VIP-kortet på telefonen har du nu mulighed for at blive meget klogere på de attraktioner, du viser dine gæster hen til og derfor bedre klædt på til at svare på deres spørgsmål. Så brug kortet flittigt og tag på tur rundt på Sydsjælland & Møn - der er så mange oplevelser der bare venter på dig.

Ønsker du at få adgang til VIP-kortet så tag kontakt til Vibeke Tejlmand på vt@vism.dk. Send gerne navne og telefon nr. med det sammen. 

Kortet giver i 2023 rabat eller gratis adgang til følgende attraktioner

Gavnø Slot
Gratis adgang for kortholder og én ledsager i slot og park i perioden frem til 22. oktober

Holmegaard Værk
Gratis adgang for kortholder

Danmarks Borgcenter
Gratis adgang for kortholder

Næstved Museum Helligåndshuset
Gratis adgang for kortholder

Møns Museum
Gratis adgang for kortholder

Koldkrigsmuseum Stevnsfort
Gratis entré til terræn samt gratis guidet rundvisning og tur i undergrunden. Tur i undergrund skal bookes telefonisk på forhånd, da der ellers ikke garanteres ledig plads ved fremmøde. Gælder kun for frontmedarbejdere - evt. ledsagere skal betale almindelig pris.

Geomuseum Faxe
Gratis entré til udstillingen og gratis deltagelse på fossiljagt med guide (Se hjemmesiden for datoer med fossiljagt). Fossiljagt skal bookes telefonisk på forhånd, da der ellers ikke garanteres ledig plads ved fremmøde. Gælder kun for frontmedarbejder - evt. ledsagere skal betale almindelig pris.

Slusehuset Næstved
Gratis leje af kano i 3 timer med plads til to voksne og et barn

Rødvig Kro og Badehotel
Gratis kaffe for op til 4 personer i forbindelse med spisning

Kulturmuseum Øst
Gratis entré for frontmedarbejder. Evt. ledsager skal betale almindelig pris. Se hjemmesiden for åbningsdage.

BonBon-Land
Gratis adgang for frontmedarbejder i sæson 2023. Evt. ledsagere skal betale entré. Bemærk: Parkering er ikke inkluderet. Denne skal betales inden du forlader parken, da du ellers får en afgift oveni parkeringen!

Færgen Ida
Gratis billet for frontmedarbejder. Evt. ledsagere skal betale almindelig pris.

Stevns Klint Experience
Gratis adgang for frontmedarbejder i sæson 2023. Evt. ledsagere skal betale almindelig pris.

Regler og vilkår

Kortet er udstedt af VisitSydsjælland-Møn og må kun benyttes af medarbejdere ved de autoriserede turistinformationer. Så har du taget familien med på tur, kommer du gratis ind, men den resterende del af familien skal betale fuld pris, medmindre andet er angivet.

Attraktionerne kan forlange at se bevis på, at man arbejder i turistinformationen f.eks. i form af lønseddel eller medarbejderkort.

I tilfælde af misbrug vil kortet blive inddraget.