Hvordan formidler vi det gode værtskab gennem historier?

Torsdag den 27. april 2023
Kl. 08.30-12.30
Sted kommer 

Du og dine kollegaer kender godt jeres steds historie. I har sikkert truffet valg om layout på foldere, farver i reception eller billetsalg eller andet som for jer passer til stedets ånd. Det er dog ikke sikkert, at det er lige så tydeligt for jeres gæster – men det skal det være!

Vi inviterer jer med på dette modul, som styrker jeres forståelse af hvordan I binder jeres fortællinger sammen, og lader dem komme til udtryk i de små hverdagsinteraktioner, I har med jeres gæster.

For arbejdet med at formidle jeres historie er en bærende del af det gode værtskab - det er bare ikke så nemt som det lyder. Fortællinger styrker forretningen og binder mennesker sammen, men hvad er jeres historie? Vi ser på, hvad det er for en historie, du som vært, er en del af, og hvordan du tydeliggør denne historie for gæsterne.

På dette modul kommer Philip Mumgaard og Julia Hunt fra Leisure Management, med en introduktion til kernebegreberne i storytelling og giver dig gode råd til hvordan du kan arbejde med din egen storytelling i hverdagen. Vi taler også om hvorfor fortællinger virker, og hvordan det kan påvirke vores identitet og værdier. På dette modul vil du, som forberedelse, blive bedt om at tænke over, hvordan du i praksis formidler jeres historie gennem konkrete situationer med gæsten.

Målgruppen
Dette modul er for dig, der udøver værtsrollen i det daglige og som ønsker, at styrke din formidling tydeligere til gæsten. Om end du kommer fra et familiedrevet hotel, et geografisk område eller en nystartet virksomhed, så findes der altid en historie, der er værd at fortælle.

Dagen inkludere frokost.

Tilmelding skal ske til Cecilie Sjelle på cs@vism.dk senest fredag den 21. april 2023.

Projektet er støttet af:

Erhvervfremmebestyrelsen