Mette Marie Lei Lange

Kendt influencer skal inspirere børnefamilier til at holde ferie på Sydsjælland og Møn

19.4.2022
Foto: Confetti CPH

Følg med på Instagram, når Mette Marie Lei Lange tager sin familie under armen og udforsker alle de fede familieaktiviteter, SydkystDanmark byder på.

Der er dømt familiehygge, sjov og ballade, når turistorganisationen SydkystDanmark sender den kendte danske influencer Mette Marie Lei Lange, hendes mand, to børn og gravhund på en overraskelsestur på Sydsjælland og Møn fra den 23.-25. april.

I løbet af de tre dage skal familien runde Næstved, Møn og Faxe, og her skal de både højt til vejrs, ud til havs og give den fuld pedal. Præcis hvad familien skal opleve, ved de først selv, når de er afsted. Det bliver afsløret dag for dag.

Mette Marie Lei Langes knap 65.000 følgere og alle andre kan følge familiens tur live på @mmleilange hele weekenden, og vi tør godt at love, at det ikke kommer til at gå stille for sig. Håbet er, at hun vil inspirere de mange mødre, som følger med på hendes profil, til at se mod SydkystDanmark, når næste familieferie skal planlægges. De er nemlig fortrinsvis kvinder i alderen 18-44 år.

”Her på Sydsjælland og Møn har vi masser af familievenlige attraktioner, som indbyder til timevis af leg og hyggeligt samvær i naturen, og så har vi nogle af landets mest børnevenlige badestrande med fuldstændigt roligt vand. Mette Marie skal hjælpe os med at sætte fokus på en lille flig af alt det, man som børnefamilie kan opleve kun en times kørsel fra hovedstaden,” siger Simone Brandt Hald, der er ansvarlig for influencersamarbejder i Destination SydkystDanmark.

Mette Marie Lei Lange optræder jævnligt i danske medier og har før vist, at hun kan inspirere og mobilisere sine følgere. Tidligere har hun fået 1.500 danskere til at melde sig som blod- og stamcelledonorer – og så er hun kendt og elsket for sin humoristiske måde at være på.

Til sommer kommer Mette Marie Lei Lange også til at dele ud af sine bedste tips fra overraskelsesturen i ALT for damerne.

Til daglig bor influenceren i Køge med manden Jon Lange, der er skuespiller og kendt fra tv-serien ”Sygeplejeskolen”, som hun har tvillinger med.