Ledelse af frivillige

Torsdag den 10. november 2022
Kl. 09.00-12.00
Kirsebærkroen, Kirsebærvej 1, 4720 Præstø

Hos mange destinationsværter er frivillige en del af hverdagen. Det kan være som formidlere, værter eller praktiske hjælpere. Uanset hvad, så skal der noget andet til for at lede, motivere og fastholde frivillige, end der skal med de lønnede medarbejdere.

På dette modul kommer vi omkring nogle af de helt grundlæggende elementer, når det handler om ledelse af frivillige, hvilket er rekruttering, organisering, ledelse og motivation. Vi arbejder med forskellige typer af frivillige og ser på hvordan man skal gå til værks, afhængigt af hvem man gerne vil have med ombord.

Efter modulet vil du være i stand til at reflektere over jeres praksis hvad angår samarbejdet med frivillige og intentionen er, at du frem mod 2023kan overveje hvordan og hvorfor netop I skal samarbejde med frivillige.

På dette modul kommer Julia B. Hunt fra Leisure Management, som blandt andet har skrevet bøgerne ”Sådan leder du frivillige” og ”Sådan rekrutterer du frivillige”. Det vil være muligt forud for kurset at komme med konkrete emner som ønskes berørt.

Målgruppe

Alle som varetager opgaver som handler om at lede og koordinere arbejdet med frivillige – både på strategisk og praktisk plan. Det kan være som direktør eller som receptionist, det vigtige er at du har kontakt til frivillige i hverdagen og en grad af ansvar for eller påvirkning af hvordan I eksempelvis motiverer dem.

 

Tilmelding skal ske til Cecilie Sjelle på cs@vism.dk senest fredag den 4. november.

Projektet er støttet af:

Erhvervfremmebestyrelsen