Nye dronevideoer skal sætte SydkystDanmark på verdenskortet

31.8.2022
Foto: Mads Schmidt Rasmussen

750.00 har allerede set den hæsblæsende video fra Gavnø Slot. Flere i samme stil er på vej. Se den vilde dronevideo her.

Man når lige at tænke: Nej, det kan han da ikke. Men jo, det kan han, og han får det tilmed til at se legende let ud, når han i høj fart og med millimeter præcision flyver rundt i en dyrebar malerisamling og ind ad et lille vindue på et af landets smukkeste og ældste rokokoslotte med mere end 600 år på bagen.

Med hjælp fra en af Danmarks bedste dronepiloter, Thomas Rafn-Larsen, kan lokale og besøgende nu få en helt unik rundvisning i højderne på Gavnø Slot. Blandt andet kan man svæve over slottets tage, suse igennem Nordens største private malerisamling, se de mange farverige blomsterbede i slotsparken fra oven og komme højt til vejrs på Go Fly klatrebanerne i trætoppene.

750.000 har allerede set den imponerende overflyvning, som er den første af sin slags i dansk turismesammenhæng, og som Destination SydkystDanmark står bag i tæt samarbejde med Gavnø Slot, Thomas Rafn-Larsen og Kongshaug Productions.

SE VIDEOEN FRA GAVNØ SLOT HER

Videoen fra Gavnø Slot er skudt med FPV-drone – en forkortelse for First Person View – og den første i rækken af droneoptagelser på Sydsjælland og Møn. Senere på året følger flere storslåede dronefilm fra nogle af Sydsjælland og Møns største attraktioner. En FPV-drone fjernstyres gennem et par briller, der viser livestream kamera-feedet fra dronen.

Den spektakulære overflyvning af Gavnø Slot ramte sendefladen på TV2 ØST i juli, men ambitionen er, at filmene skal sætte destinationen ikke bare på danmarkskortet, men også på verdenskortet.

”Kampen om turisterne er stor i disse år, så vi skal tænke ekstra kreativt for at stå stærkt i deres bevidsthed. De her dronevideoer har wow-faktor og derfor også potentiale til at nå langt ud over Danmarks grænser,” siger Mike Olesen, marketingchef i Destination SydkystDanmark.

Dronevideoen er klippet og redigeret af det prisvindende produktionsselskab Kongshaug Productions, der også producerer video news releases for bl.a. Tivoli og DSB.