VisitorSpots

Nyt fordelssite skal lokke turisterne syd for København

27.5.2021
Foto: Destination SydkystDanmark

Visitorspots er navnet på sitet, hvor turister fremover kan finde tilbud og rabatter på alt fra forlystelsesparker til museer på Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster. Sådan kan du blive en del af det – helt gratis.

Gratis smagsprøver, is til ungerne, VIP-fordele eller en entrébillet til reduceret pris. Det er blot et par eksempler på den lange række af fordele og tilbud, man finder på VisitorSpots.dk. Fordelssitet skal give turister – og lokale – smag for at opleve mere af Sydsjælland, Møn og Lolland-Falster, og håbet er, at det også skaber større synlighed, mersalg og krydsbesøg hos turismeaktørerne i området.

Gavnø Slot, Knuthenborg Safaripark, BonBon-Land, Camp Adventure, GeoCenter Møns Klint og Lalandia er blandt de virksomheder, der allerede at finde på Visitorspots.dk, men alle turismeaktører uanset størrelse kan blive en del af fordelssitet. Det koster ikke en krone at få sit tilbud eller sin fordel vist.

VisitorSpots afløser FunPass og CulturePoint og er organiseret i en række kategorier, som kaldes ’spots’. Du kan derfor være med i ShoppingSpots, CultureSpots, FoodSpots, FunSpots eller OutdoorSpots alt efter, hvilken fordel du giver. Det kan også være tilbud om rundvisninger, behind the scenes oplevelser, Early Bird- og familiefordele. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Destination SydkystDanmark og Visit Lolland-Falster står bag Visitorspots, og projektet støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Kontakt Cecilie Sjelle på cs@vism.dk, hvis du vil vide mere eller være med på VisitorSpots.

Gå allerede nu på opdagelse på www.visitorspots.dk

Erhvervfremmebestyrelsen