Feriepiloter - campingferie

Sådan så campingferien ud - se programmet dag for dag

Foto: Mads Tolstrup

Feriepiloterne har testet tre topfede campingpladser, der indbyder til leg og familiesamvær i lange baner. Se turen her, hvis I vil prøve kræfter med samme ferie eller brug den til inspiration til planlægning af jeres egen ferie. 

Dag 1: Ankomstdag på Feddet Strand Resort

Feriepiloterne starter deres ferie med at hente deres lånebil for ugen, en splinterny Citroën C4, der kører på el. Her efter går turen til den femstjernede campingplads Feddet Strand Resort. Feddet Strand Resort ligger på halvøen Feddet omringet af fyrreskov, hedelandskaber og børnevenlig sandstrand. Her skal feriepiloterne overnatten i hytte. Feddet Strand Resort har blandt meget andet gamerrum, trampoliner og pool til familiens yngste, og padletennis, kitesurfing og elmotorcykel for voksne.

Dagens middag bliver serveret af Feddets Strand Resorts burgerbar og pizzaria.

Feriepiloter - campingferie

Foto:Mads Tolstrup

Dag 2: Geomuseum Faxe og elektriskemotorcykler

Overnatning på Feddet Strand Resort 

Feriens første udflugt går til Geomuseum Faxe, der ligger på toppen af Faxe Kalkbrud, der er kendt for sit unikke landskab og blå laguner. Oplev museets udstilling om de frygtindgydende havmonstre fra før dinosaurernes tid, og lån hammer og mejsel til en guidet fossiljagt i kalkbruddet. 

Tilbage på Feddet Strand Resort fortsætter dagen med at køre på elektriske motorcykler på halvøen. Det er tildigere danmarkmester i motorcross, Thomas Kongshøj, der er læremester. 

Feriepiloter - campingferie

Foto:Line Lind

Dag 3: Holmegaard Værk

Overnatning på Feddet Strand Resort 

Dagens udflugt tager i dag feriepiloterne til Holmegaard Værk - Danmarks nye hotspot for kunst og kultur med intet mindre end 40.000 unikke stykker glaskunst på hylderne, Hvilket gør det til en af Nordens største samlinger. Her kan de gå på opdagelse i de mere end 40.000 stykker glas, høre om værkets historie eller selv prøve kræfter med at udsmykke og dekorere deres egne glas. 

Eftermiddagen kan bruges på på Feddet Strand Resort med nogle af de mange aktiviteter der bliver udbudt på pladsen. 

  Foto:Emilie Theresa/Museum Sydøstdanmark

  Dag 4: De Hvide Svaner Camping & Camp Adventure

  Overnatning på De Hvide Svaner Camping

  I dag går feriepiloternes tur til Camp Adventure, hvor den står på besøg i den prisvindende, arkitektoniske perle Skovtårnet som det helt store trækplaster. Skovtårnet tager sine gæster med op i 45 meters højde og giver en helt fantastisk udsigt ud over Sydsjælland. Har man mod på nogle timer i trætoppene, finder man også Danmarks største klatrepark i skoven, hvor der er noget for alle - uanset hvor modig man er. 

  Eftermiddagen tager feriepiloterne til deres nye overnatningssted, De Hvide Svaner Camping. Campingpladsen findes i rolige omgivelser ved Karrebækfjord. Her kan hele familie dyste i minigolf, petanque eller svømme om kap i den store pool. Ikke langt fra pladsen finder man en af Sydsjællands dejligste badestrande på Enø med både caféer, isboder og livredderteam inden for rækkevidde. 

  Foto:VisitSydsjælland-Møn

  Dag 5: BonBon-Land & Karrebæksminde

  Overnatning på De Hvide Svaner Camping

  I dag besøger feriepiloterne det populære børneparadis BonBon-Land. Her er der massere af plads for hele familien at boltre sig på og noget for enhver smag. Uanset om man er mest til store rutsjebaner, cowboyland, raftingbane eller bare gerne vil nyde en is og sejle en tur på andesøen, er der noget for hele familien. 

  Eftermiddagen bruges i Karrebæksminde på Enø, hvor der sprudler af sommerliv! 

  Foto:Bonbon-Land

  Dag 6: Camp Møns Klint, Hesede Hovedgård & Kalvehave Labyrintpark

  Overnatning på Camp Møns Klint

  I dag går turen mod Møn. Feriepiloterne besøger Hesede Hovedgård - et lille oplevelsescentrum ved Gisselfeld. Her kan man både overnatte på hovedgården, få en kop kaffe hos risteriet MissBean og shoppe tøj, puder, sæber og blomster i livsstilsbutikken Veras Verden. Efter shoppenturen er det tid til et besøg hos Kalvehave Labyrintpark, hvor der er fyldt med store labyrinter, store spil, hjernevridere som udfordrer stedsansen, den logiske sans og den humoristiske sans. 

  Overnatningen foregår på spidsen af Møn hos Camp Møns Klint. Her kan man både sove i telt, hytter og campingvogn. Her kommer I til at overnatte i Nordens første Dark Sky Park med betagende Møns Klint i baghaven. 

  Camp Møns Klint

  Foto:Mads Tolstrup

  Dag 7: Geocenter Møns Klint & Stege

  Overnatning på Camp Møns Klint

  I dag vi vi anbefale jer at tage ud og opleve den bjergtagende Møns Klint. Gå en tur i Klinteskoven langs klinten og nyd den vilde udsigt fra flere udkigsposter. Besøg Geocenter Møns Klint hvor I kan få historien om Danmarks fødsels, det smukke istidslandskab, og bliv klogere på alt fra andrefalke til stenaldermennesker på det moderne museum. 

  Eftermiddagen og aftenen kan nemt bruges i den charmerende by Stege, hvor det bestemt også er muligt at finde et godt aftensmåltid. 

  Møns Klint

  Foto:Mads Tolstrup

  Dag 8: Møn Surf & Danmarks Borgcenter

  Feriens sidste dag går med at prøve kræfter på SUP board hos Møn Surf ved Klintholm Havn. Her kan hele familien bruge en times tid i vandet i trygge og sikre hænder. Har I mod på at prøve selv i et par timer efterfølgende, kan Møn Surf uden tvivl leje jer nogle boards. 

  Det sidste stop på ferien er i Vordingborg ved Danmarks Borgcenter. Her kan I få fortællinger om fortidens konger og besøge det berømte gåsetårn, hvor man kan kigge ud over hele Storstrømmen. 

  Foto:Danmarks Borgcenter