BonBon-Land

Foto: Bonbon-Land

Få den sjoveste dag i BonBon-Land

Mød Fætter Andemad, Henry Hundeprut og alle de andre venner i Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark; BonBon-Land.

BonBon-Land

Foto:Mads Tolstrup

Dine børn ville vælge BonBon-Land

Parken byder i 2023 på nye legeområder, hvor de mindste kan bruge timevis på at have det sjovt. Børnene kan nu prøve Andemad Legepladsen, hvor de mindste børn kan lege i Danmarks sjoveste and – og de kan prøve at finde en skat i Pelles Pirateventyr. Men pas på, da der vil være masser af små overraskelser undervejs.

Den farverige forlystelsespark byder på masser af andre forlystelser til børn i alle aldre. Hele familien kan sammen prøve Søløven, Bæver Rafting (som er nordens længste raftingbane) eller dyste på hinanden i Prærie Expressen i Cowboybyen.

Der et par hundrede bord-bænke-sæt, hvor man kan nyde sin medbragte mad eller man kan besøge vores spisesteder, vaffelvogn, ishuse og meget mere. - Og så har parken i år fået helt nyt BonBon-Land slik. Du kan nu købe Viggo Vildsvins Racermave, Henry Hundeprut Bummelum og flere andre poser med skøre BonBon-navne. Så kig ind i vores store butik nær indgangen, Slaraffenland, hvor børnene også kan prøve den populære lav-selv-slikkepind.

I BonBon-Land er alle kørende forlystelser gratis, når du først har betalt entreen. Børn under 90 cm er som altid gratis. Så velkommen til de sjoveste sommerdage med dine børn. Vi ses i BonBon-Land 2023 – og husk, dine børn ville vælge BonBon-Land.

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Tre fun facts om BonBon-Land

1. Vidste du, at Henry Hundeprut var det første BonBon-dyr og samtidig den første rutsjebane, BonBon-Land fik. Henry Hundeprut er en meget elsket hund, som – udover at prutte meget – i år har fået renoveret hele sin rutsjebane og fået et nyt hundehus – og så har han fået nyt slik; Henry Hundepruts Bummelum (kan kun købes inde i BonBon-Land). Mums!

2. Vidste du, at alle små børn kan få et gratis kørekort i Leo-Farterne, hvor de kan køre i deres egen lille isbil, ambulance etc. og måske kan de møde vores BonBon-dyr; Leonora Leofart. Hun har også fået sit eget BonBon-Land slik; Leonora Leofarts Trafiklys.

3. Hvert år sælges der mere end 60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser (svarende til én lang pølse på 25 kilometer)

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Landevejen

4684

Koordinater

Længdegrad : 11.860773

Breddegrad : 55.259329

Max 30 minutter fra BonBon-Land

Liste
Kort
Gavnø Go Fly
Foto: Mads Tolstrup

Gavnø Go Fly

Gavnøs smukke trætopbane Gavnø Go Fly er klar til alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne. Et oplagt udflugtsmål med børnebørnene, foreningen eller pe...

Læs mere
Paradehuset
Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Paradehuset

Besøg orangeriet, shop i butikken, nyd en english tea royale i te-salonen "Nattergalen" eller overnat i Gatnerns Logi. 

Læs mere
Rundfart Friheden
Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Rundfart Friheden

M/S Friheden er et hyggeligt skib som ligger i Næstved havn. Som det fremgår af fartplanen, sejler vi ud 2-7 dage om ugen og kan tilbyde diverse menuer eller lettere anretninger, som passer til det se...

Læs mere