Paneldebat på Nytårskonferencen 2020. (Foto: Christian Lindgren)

Nytårskonferencen 2021: Sådan sikrer vi En Branche i Balance

9.10.2020
Foto: Christian Lindgren

Sæt kryds i kalenderen: Onsdag den 3. februar 2021 byder vi velkommen til den årlige Nytårskonference i SydkystDanmark.

Konferencen afholdes på Idrætshøjskolen Bosei i Præstø.

Overskriften på årets konference er ’En Branche i Balance’, og igennem dagens program sætter vi spot på, hvordan vi i fællesskab kan sikre vækst og udvikling i Destination SydkystDanmark.

En vækst, hvor der sikres den nødvendige balance imellem økonomi, socialt ansvar og vores natur. Corona har vendt op og ned på turismen, og fremtiden kalder på ny løsninger. Hvordan får vi genopbygget turismen i Destination SydkystDanmark, så den står endnu stærkere end før krisen?

”Vi har valgt at holde fast i vores traditionsrige Nytårskonference, fordi vi mener, at det netop i corona-krisen er vigtigt at styrke netværk og samarbejde mellem aktørerne i Destination SydkystDanmark,” siger Martin HH Bender.

”Samtidig vil vi også gerne være med til at sende et kraftigt signal om, at man altså stadig kan og må afholde konferencer, så længe man selvfølgelig respekterer de gældende retningslinjer fra myndighederne,” siger han.

”Selv om det ikke bliver en konference, som vi er vant til fra de foregående år, så har vi stadig god plads til 250 deltagere, og jeg ser frem til en spændende, men også en vigtig dag med debat,” siger Martin HH Bender.

 

’Turisme-kollektivet’ præsenteres

Nytårskonferencen er også dagen, hvor den nye strategi for Destination SydkystDanmark præsenteres.

Strategien har overskriften ’Turisme-kollektivet’ for at understrege vigtigheden af, at målene om økonomisk, bæredygtig og socialt ansvarlig vækst i turismen kræver et turismekollektiv, der fungerer. Alle kommercielle og offentlige aktører, frivillige ildsjæle og foreninger mv., er vigtige spillere i turismens økosystem, og med den nye strategi vil vi sikre en fælles retning.

Traditionen tro kårer vi også i år ’SydkystDanmarks bedste Turismeinitiativ 2020’ og ’SydkystDanmarks Ildsjæl 2020’. På nytårskonferencen.dk kan du frem til den 16. december indstille din kandidat til begge priser.