Corona

COVID-19: Information fra Sydsjælland & Møn

Foto: CDC

Information om COVID-19 fra Sydsjælland & Møns direktør, Martin HH Bender

Kære aktører og samarbejdspartnere

I forlængelse af den aktuelle sundhedskrise har jeg bedt alle vores medarbejdere hos Sydsjælland & Møn om at indstille al fysisk mødeaktivitet og arbejde hjemmefra – i første omgang indtil den 27. marts 2020.

Vi vil i videst muligt omfang fortsat servicere alle vores samarbejdspartnere i ind- og udland.
Du er selvfølgelig stadig meget velkomne til at kontakte os via telefon, e-mail eller Skype.

 Kontaktinformationer finder du her 

Alle medarbejdere er raske og ved godt mod.

Status
Der er ingen tvivl om, at vores branche er blevet meget hårdt ramt af krisen - især de virksomheder, som har arrangementer, hvor der samles flere personer i samme rum.

Desværre gælder dette for langt de fleste aktører - fra de store attraktioner og venues til det lille Bed & Breakfast med møde og festarrangementer.

De seneste dages voldsomme eskalering af krisen, både nationalt og internationalt, vil desværre også kunne mærkes på antallet af gæster både hos attraktioner og på overnatningssteder. 

VisitDenmark har meldt et totalt markedsføringsstop ud på alle internationale markeder og i dag kan vi konstatere et helt usædvanligt fald i trafikken på vores sociale og digitale medier. 

Det gør vi 
Vi arbejder koncentreret på at tilrettelægge vores markedsføring, så vi er klar, når markederne åbner igen. Det vil blandt andet betyde en øget fokus på vores danske gæster.  

Ud over markedsføringstiltagene justerer vi ligeledes løbende på Sydsjælland & Møns andre initiativer i forhold til gæsteservice, destinationsudvikling, presse, m.v.

På den korte bane har det bl.a. betydet flytning af diverse arrangementer, justering af indsatser og omprioritering af aktiviteter.

2020 bliver vanskeligt

Uanset hvad vi gør, vil 2020 blive et udfordrende år for Sydsjælland & Møn og vi må være forberedt på store udsving i overnatningstal og omsætning. 

Det er min og hele teamet bag Sydsjælland & Møns ambition at finde de bedste løsninger og udnytte alle muligheder til det yderste for at mindske destinationens samlede tab og komme så godt ud af året som muligt.

Vi forventer at udsende et nyhedsbrev med nyt om den aktuelle situation igen om 14 dage. 

Med venlig hilsen
Martin HH Bender,
Direktør, Sydsjælland & Møn