SUP på Sydsjælland & Møn

Foto: VisitSydsjælland-Møn

Kom ned i gear. Ned til strandkanten. Begge fødder placeret på et board. Lære noget nyt, noget der giver smil på læben og luft til tankerne. Vandsport, hvor familien forenes og bliver væk i nuet. Kom ned og bliv helt væk på Sydsjælland & Møn.

Her begynder vandoplevelserne!

SUP ved Præstø Fjord

SUP spots

Foto: Frame & Work

Indbydende omgivelser

Skab minder i fascinerende omgivelser. Kast dig ud i bølgen blå og prøv noget nyt - fx ku' du prøve kræfter med et sup-board. Sup er en af de hurtigst voksende vandsportsgrene i verden og med god grund. Sup er en fantastisk måde at komme ud på havet på - en anderledes, spændende og udfordrende måde at prøve sig selv af på. Det er sjovt for nybegynderen, der bare vil ”snuse” til den populære sport, men også for hærdede vandsportsfolk. Det er en sportsgren, der er let at gå til, men læs alligevel lige lidt op på regler og sikkerhedsråd, inden du stiger på boardet med paddelen i hånden.

Solopgang Møns Klint

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Skøn natur og højt til himlen

Sydsjælland & Møns natur er fantastisk at opleve fra et sup-board. Indtag Susåen, hvor fx strækningen fra Fuglebjergbro til Næstved byder på mange kilometer smuk natur. Eller udforsk naturen omkring Nyord, Karrebæksminde eller Præstø Fjord. Farvandet ved Møns Klint eller i Rødvig ved Stevns Klint, giver også en oplevelse helt ud over det sædvanelige.  Muligheder er der selvsagt nok af, hvis du vil opleve Sydsjælland & Møn fra et SUP-board.  

Foto:VisitSydsjælland-Møn

Overnat i nærheden

Uanset hvor du ønsker at sætte dit sup-board i vandet er der altid overnatning i nærheden. Det er altid muligt at finde et passende overnatningssted lige i nærheden af kysten. Er du til camping er Camp Møns Klint, De Hvide Svaner Camping, Feddet Strand Resort, Rødvig Ferieby rigtig gode bud på overnatning tæt på vandet og gode sup-spots. 

Foto:VisitSydsjælland-Møn