De Hvide Svaner

De Hvide Svaner Camping

Foto: Mads Tolstrup

Campingvogn, telt eller hytte? De Hvide Svaner Camping har det hele og med aktiviteter for hele familien skal ingen kede sig i ferien. Beliggende ned til Karrebæk Fjord får du her ferie i de smukkest omgivelser tæt på dejlige Karrebæksminde. 

Brug ferien sammen med familien på De Hvide Svaner Camping, hvor feriestemningen er i top. Med Karrebæk Fjord og skov til den ene side og den hyggelige havneby Karrebæksminde til den anden, er rammerne for årets familieferie sat.

Foto:Mads Tolstrup

Overnatning for alle

Uanset om du skal slå teltpløkkerne i, manøvrere campingvognen på plads eller blot låse døren til hytten op, finder du skøn overnatning på De Hvide Svaner.

Book en feriehytte med udsigt til vandet og vågn op til den smukkeste udsigt over fjorden eller vælg en campinghytte med plads til op til seks personer, så hele familien kan være med, hvor der endda også er egen legeplads til. De nyeste skud på stammen er de velindrettede fjordhytter, der ligger med fantastisk udsigt til fjorden go har en dejlig terrasse, hvorfra morgenkaffe eller en god bog kan nydes. 

De Hvide Svaner fjordhytte

Foto:Mads Tolstrup

De Hvide Svaner fjordhytte

Foto:Mads Tolstrup

Er du til den mere traditionelle form for camping med telt eller campingvogn er der selvfølgelig også gode muligheder for det. Campinglivet summer af aktivitet og socialt samvær, måske det bliver til en snak eller to med naboen? 

 

De Hvide Svaner

Foto:Mads Tolstrup

Aktiviteter på pladsen

Hvis I trænger til underholdning eller ungerne har energi, der skal brændes af, finder I flere gode muligheder på pladsen. I efteråret 202 blev poolhus og det udendørs poolområde renoveret, så det hele spiller. Poolen er opvarmet, så den kan bruges hele sommeren og er med garanti et hit for familiens mindste. Har du godt sigteøje, kan du udfordre familien i et spil minigolf, petanque eller dart. 

De Hvide Svaner udlejer også havkajakker, SUP-boards og vandcykler, så I kan bruge nogle timer på den smukke Karrebækfjord. Se campingpladsen fra vandet, øv balancen og nyd samværet i dejlige omgivelser.  

Minigolf De Hvide Svaner

Foto:Mads Tolstrup

Kajak De Hvide Svaner

Foto:Mads Tolstrup