Rødvig Kro & Badehotel

Foto: Frame & Work

Med en unik beliggenhed ud til Østersøen og Stevns Klint, der er udnævnt til UNESCO verdensarv byder Rødvig Kro & Badehotel på de mest fantastiske rammer til afslapning, velvære og kvalitetstid.

Rødvig Kro

Foto:Mads Tolstrup

Lige inden vejen svinger ned til Rødvig Havn ligger det dejligste badehotel på højre hånd, mens Østersøen og Stevns Klint ses til venstre. Rødvig Kro & Badehotel blev i 1844 kongeligt priviligeret og, at badehotellet stammer fra en svunden tid mærkes tydeligt når du bevæger dig rundt i de små hyggelige krostuer. Indretningen og detaljerne er i tiden ånd, og fremstår stadig hyggeligt og velholdt. I dag er Rødvig Kro & Badehotel et familieforetagende, der drives af Jonas og Kathrine, som overtog efter Jonas' far.

Som gæst, oplever du her hjertevarme, æstetik og nærvær, og det er måske noget af det, der har haft betydning når Rødvig Kro & Badehotel i 2020 og 2022 har vundet titlen som Danmarks Bedste Badehotel gennem guiden Opdag Danmark.  

Rødvig Kro drone

Foto:Martin Håkan

Rødvig Kro

Foto:Palle Jørly

Bo med udsigt til Østersøen

Værelser, der alle er forskellige i størrelse og indretning, har på Rødvig Kro & Badehotel det tilfælles, at de emmer af badehotelsstemning - lyse farver i blå og hvide nuancer og udsigt til havet. Størstedelen af badehotellets værelser ligger fordelt på den lange gang på 1. sal, som er tapetseret i stribet tapet og på væggen hænger der endda et par billeder af de første kroejere, der tydeliggøre de mange år, hvor Rødvig Kro & Badehotel har huset overnattende gæster. 

Det gamle badehotel har forskellige typer værelser, både med og uden havudsigt på 1. eller 2. sal, men også nogle beliggende i de to hyggelige gårdhaver, hvor du kommer tættere på den daglige gang blandt både andre gæster, men også de hjælpsomme tjenere, der gør klar til dagens servering. Uanset, hvilket type værelse, der er dit foretrukne er du sikker på et fantastisk ophold. 

Rødvig Kro og Badehotel værelse

Foto:Destination SydkystDanmark

Foto:Mads Tolstrup

Trænger du til ægte forkælelse er Getaway-opholdet perfekt. Nyd din eftermiddagskaffe og -kage i den blomsterrige gårdhave eller i de bløde sofaer ved pejsen, hvis det danske vejr viser sig fra sin mere våde eller kolde side. Der er masser af oplevelser og attraktioner langs Stevns Klint, som kan udforskes i løbet af dagen, mens du til aften kan tage plads i den hyggeligste restaurant. Nyd et glas bobler og en udsøgt 3-retters menu, der serveres af imødekommende og kompetente tjenere. Når aftenen gå på hæld kan I nemt trække jer tilbage og få en skøn nats søvn og vågne op, måske med en fantastisk udsigt over havet. 

Rødvig kro gårdhave

Foto:Mads Tolstrup

Rødvig Kro udsigt

Foto:Soeborg Jensen fotografi

Gastronomi i særklasse

Hver dag serveres der både frokost og middag i de historiske rammer. Uanset om du er overnattende gæst på badehotellet eller blot ønsker at nyde et veltilberedt måltid i restauranten er du velkommen. Køkkenchefen gør hver dag en dyd i at tilberede maden med sæsonens friske og lokale råvarer uanset om det er et stykke højtbelagt smørrebrød eller en ribeye med bearnaise sauce. Menukortet skiftes ud i takt med sæsonen og her finder du både klassiske kroretter og moderne klassikere. 

Hvis den lille sult skulle stille sig i løbet af eftermiddagen serveres der hjemmebagt kage, som kan nydes ved en af de to pejse eller i gårdhaven, som er det perfekt spot en sommerdag. Med et nøje udvalgt øl- og vinkort, kan du smage dig igennem lokalt bryggede øl fra Stevns Andelsbryggeri eller nyde et glas koldt rosévin under parasollen eller i de bløde loungemøbler. 

Rødvig Kro

Foto:Frame & Work

Rødvig Kro

Foto:Soeborg Jensen fotografi

Skal der være fest?

...så lad der være fest! 

Leder du efter de perfekte rammer til din næste runde fødselsdag, et smukt bryllup eller en mindeværdig konfirmation? Med sin store festsal og mulighed for op til 80 overnattende gæster er Rødvig Kro & Badehotel helt ideelt. Perfekt menu med tilhørende vine, smukt dækkede borde med stearinlys og blomsterdekorationer og særdeles god service - det er netop, hvad du finder her. 

Læs meget mere om mulighederne for en formidabel fest på Rødvig Kro & Badehotels hjemmeside.

Rødvig Kro

Foto:Rødvig Kro & Badehotel

Rødvig Kro

Foto:Soeborg Jensen fotografi

Indloger dine gæster i de 18 skønne værelser på Badehotellet eller gør brug af de ekstra værelser der findes på både Stevns Klint Strandpension og i Kridthuset, der begge er huse tilhørende Rødvig Kro & Badehotel. Skal du stå for det næste store familiearrangemen? Både Stevns Klint Strandpension og Kridthuset har fantastiske faciliteter og er helt ideelle til at danne rammerne for en familieweekend på Stevns. 

Den store villa, der i dag er går under navnet Stevns Klint Strandpension, rummer 10 dejlige og lyse værelser samt opholdsstue, køkken og en dertil stor grøn have med plads til leg og udfoldelser. Stevns Klint Strandpension ligger på en hyggelig villavej 300 meter fra Rødvig Kro & Badehotel og kan derfor nås på gåben.

Stevns Klint Strandpension

Foto:Martin Håkan

Kridthuset det nye navn på det gamle rådhus i Rødvig som i 2020 blev renoveret og i dag rummer 12 værelser til udlejning. Udover værelserne er der også her opholdsstuer og køkken samt en dejlig have og stor parkeringsplads. 

Kridthuset

Foto:Martin Håkan