Rødvig Ferieby

Foto: VisitSydsjælland-Møn/Palle Jørly Jensen

Feriebyen hvor du finder den bedste kombination af nærvær, afslapning og endeløse eventyr. 

Rødvig Ferieby finder du i udkanten af det hyggelige fiskeleje Rødvig. Her er du omgivet af marker og træer og kun kort afstand fra nogle af de bedste oplevelser der findes på Stevns. I feriebyen kan du både bo i de hyggelige feriehuse, i det skønne bed & breakfast eller på den nyerhvervede campingplads, Feriebyens Camping, der ligger kun en kort gåtur fra Feriebyen. 

Foto:VisitSydsjælland-Møn/Palle Jørly Jensen

Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby

Feriehuse, bed & breakfast og camping

Overnatningsmulighederne i Rødvig Ferieby er der nok af.

De velindrettede og hyggelige feriehuse danner rammen om den afslappende stemning der hersker i feriebyen. Her har alle feriehuse god plads både indendørs og udendørs samt alt det interiør du skal bruge til en uges ophold. Udover plads til dig og dine medrejsende er der også gode fællesområder udendørs til aktivitet. 

Er du mere til overnatning i bed & breakfast kan du overnatte i et af feriebyens 7 værelser, der alle findes i det bæredygtige "Skovhus". Her finder der ikke kun 7 værelser men også fælles loungehjørne, opholdsrum og fælleskøkken med alt til madlavning.  

Som noget helt nyt fra 2024 kan man også overnatte på Feriebyens Camping pladsen findes kun en kort gåtur fra Feriebyen og byder på både teltpladser og hytter samt plads til campingvogne og autocampere. 

Foto:Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby

Eventyr og oplevelser i overflod

Når du bor hos Rødvig Ferieby og Feriebyens Camping er der aktiviteter så langt øjet rækker. 

Er I en børnefamilie tilbyder Rødvig Ferieby massere af sjove aktiviteter året rundt. Uanset om du nyder bålhygge, trækture med hest, eller indendørs spil, bringer feriebyen med et smil på alles ansigt. Det er især i skolernes ferier, der er arrangeret ekstra aktiviteter i børnehøjde. 

Er I mere til natur- og kulturoplevelser skal I blot gå på opdagelse uden for feriebyen. Stevns byder både på sandstrande, UNESCO Verdensarv Stevns Klint, Koldkrigsmuseum Stevnsfort og fantastiske oplevelser i både vandrestøvler og på cykler. I kan også få rundvisning på Gjorslev Slot og smage på lokale og bæredygtige madoplevelser. Kommer I i sommerferien kan I også få fornøjelsen af sommeryoga og fælles grillaftener. 

Skal der også være plads til velvære og wellness? Rødvig ferieby har ophold i feriehuse med eksklusiv adgang til vildmarksbad, hvor I kan nyde aftenens udsigt over markerne og stjernerne på himle, der står meget klart på Stevns. Mens I nyder hinandens selvskab, får i serveret en flaske vin eller champagne. 

Foto:Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby

Møder i feriebyen

Kursus, konference eller møde i moderne, lyde og inspirerende rammer. 

Hos Rødvig Ferieby finder i 3 moderne mødelokaler der har plads til 30-80 personer. Her er god plads til overnattende gæster, hvis jeres møder strækker sig over flere dage. Der er både plads i feriehuse, enkelte værelser og hos feriebyens camping, der ligger lige rundt om hjørnet. 

Har I bruge for en aktiv pause? Der findes massere af oplevelser på Stevns, der passer perfekt ind i en mødedag, uanset hvor lang tid I har. Der venter både store naturoplevelser som et besøg til UNESCO Verdensarv Stevns Klint, cykel- og vandreture både med og uden lokale guider. Der ud over har i nyde kulturelle og historiske oplevelser som en rundvisninger på Koldkrigsmuseum Stevnsfort eller Gjorslev Gods. 

Mødedag bør næsten altid indeholde frokost eller aftensmad over bål i tippien, hvor det er muligt at få arrangeret en kok, der kommer ude fra. Det er en helt særlig og unik oplevelse, der sætter prikken over i'et. 

Foto:Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby