Rødvig Ferieby

Foto: Palle Jørly

I Rødvig Ferieby kan I være faglige i en dejlig afslappet og meget uformel atmosfære. Her er I midt i naturen med ro til at tænke stort og rum til både leg og læring.

Uformelt og alternativt mødested!

Rødvig Ferieby ligger i en lille lund i udkanten af Rødvig på Stevns. De fredelige og frodige omgivelser og den afslappede atmosfære gør Rødvig Ferieby til et oplagt sted for jer, der er på udkig efter et uformelt og alternativt mødested. Her kan I overnatte i de hyggelige feriehuse, I kan samles i et af de to mødelokaler eller i en af stedets to tipi’er. Mindre møder og seminarer kan afholdes i det nybyggede Skovhus, som rummer både enkeltværelser og konferencerum.

De to tipi’er kan bruges til lidt af hvert: Et uformelt møde, spisning (fx bålmad), teambuilding, meditation eller noget helt femte. I tipi-området er der også borde og bænke, både inde og ude, og en stor grill, så her er basis for mange forskellige aktiviteter.

Skovhuset Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby

Tipi Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby

Møderum Rødvig Ferieby

Foto:Rødvig Ferieby

Stor fleksibilitet

Værtsparret, Mette og Claus, er meget fleksible og imødekommende overfor alle mulige (og umulige) ideer og ønsker, så her har I virkelig muligheden for at tænke nyt og anderledes.

Oplevelser i lokalområdet

Det er oplagt at kombinere et arrangement i Rødvig Ferieby med et besøg på Stevns Klint, der i 2014 blev optaget på UNESCOs verdensarvliste. Klinten ligger bare 10 minutters kørsel væk. Undervejs passerer I Stevns Klint Experience og Koldkrigsmuseet Stevnsfortet, der begge er et besøg værd.

Kontakt

Strandgabsvej 29
4673 Rødvig Stevns 
email@roedvigferieby.dk
+45 23 23 74 84

PRISER PR. PERSON

Dagmøde fra kr. 415,-
Heldagsmøde fra kr. 755,-
Døgnmøde fra kr. 1.285,-

Alle priser er ex. moms

FAKTA

60 min fra København
65 personer
3 mødelokaler
26 feriehuse
59 sovepladser

VI TILBYDER OGSÅ

Naturoplevelser
Stevns Klint Experience
Bålaktiviteter
Tipier