©  Foto:

Feriebyens Camping

Lige udenfor Rødvig by, med ca. 1 km. til badestranden og 2 km. til havnen, ligger Feriebyens Camping, som er en del af Rødvig Ferieby. Feriebyens Camping er en 3-stjernet plads med ca. 170 campingenheder til gæster med egen vogn eller telt. Pladsen er opdelt i mindre grupper med gode læforhold. Der er flere legepladser, hvor børnene kan slå sig løs, og den dejlige natur omkring dem giver muligheder for gode gå-ture med hunden.

De har også 5 forskellige slags hytter, fra de meget simple med kun senge, bord og lys i loftet, til luksus hytter med fuldt moderne køkken og eget bad og toilet. Nogle af hytterne har TV. 

Campingpladsen ligger direkte på cykel ruten Berlin-København, og centralt på pladsen, tæt på faciliteterne, er et særligt område indrettet til cykelturister med små telte.

Campingkiosken er åben i sommerhalvåret med is, øl, vand, lidt kolonialvarer og med friskbagt brød på bestilling. Det er også muligt at leje cykler og kort til vaskemaskine og tørretumbler. Brusebade og brug af køkkenfaciliteter er inklusivt i prisen for gæsterne.

Feriebyens Camping er åben hele året. Om vinteren dog kun med forhånds-tilmelding. Nogle af hytterne lejes også ud om vinteren.

Se mere på: www.feriebyenscamping.dk