©  Foto:

Camp Møns Klint

Midt i den vilde, danske natur, ligger Danmarks nok bedste outdoor campingplads, Camp Møns Klint.

Vores grundfilosofi og værtsskab bygger på at give individuelt rum og frihed i både børne- og voksenhøjde, og i fin balance med kvalitets oplevelser. Denne filosofi er med til at skabe en kontrast til dagligdagen, og skabe rum hvor feriedrømme bliver til virkelighed, og hvor nuet findes…

Camp Møns Klint er den nemme, samlede adgang til overnatning på flere landhuse og på den moderne campingplads med det store børnefamilie program, med mulighed for at medbringe sin egen hest/heste på ferie eller komme på en lystfiskertur. Husene ligger smukt placeret i det bakkede bagland af Møns Klint, og de har hver deres hel egen karakter. De hedder The Lodge, Snehvides Hus, Fiskerhuset eller Godsforvalter boligen i de herskabelige omgivelser af Klintholm Gods.

Camp Møns Klint er en hyggelig campingplads med ca. 400 pladser til campingvogne, autocamper og telte. Derudover har vi 11 luksus familiehytter og 6 skovhytter. På selve pladsen finder du mange forskellige aktiviteter til hele familien herunder: Tennis, minigolf, boccia, beach-volley, hoppepuder, udendørs svømmebassin, hundeskov mm. I højsæsonen finder du også flere spændende aktiviteter for børn og hele familien. Campingpladsen tilbyder også flere servicebygninger med bade/toiletfaciliteter, køkkenfaciliteter, vaskerum, en butik med dagligvarer og morgenbrød, trådløst internet og meget mere. Campingpladser ligger i et naturskønt område tæt på Møns Klint, og med gode cykel og vandreruter i nærheden. Der er ca. 3 km til stranden, 3 km til GeoCenter Møns Klint og ca. 6 km til Klintholm Havn.

Camp Møns klint blev i 2020 tildelt en 8. plads af ADAC på listen "Die beliebtesten Campingplätze in Dänemark 2020".

For mere information samt priser og booking besøg vores hjemmeside