Kalvehave Labyrintpark

Foto: Mads Tolstrup

Er du klar til at fare vild? Labyrinter er sjove for alle aldre, og her finder du spændende udfordringer for både store og små. Tag hele familien med til en fantastisk god dag under åben himmel hos Kalvehave Labyrintpark.

 

Kalvehave Labyrintpark

Foto:Mads Tolstrup

Labyrinterne

Leder du efter den ultimative labyrintoplevelse, så skal du besøge Kalvehave Labyrintpark. Her finder du ikke bare én, men hele 8 forskellige slags labyrinter. Den store Efeu-labyrint er parkens helt store højdespringer, og her kommer stedsansen uden tvivl på overarbejde, når du skal finde ind til midten. Der er brugt intet mindre end 18 km. brædder og stolper, samt 60.000 skruer til at bygge denne originale labyrint. 

Er én labyrint ikke nok, så frygt ej. Prøv også kræfter med den historiske Hampton Court Maze, som er en nøjagtig kopi af den 300 år gamle labyrint ved Hampton Court Palace i England. Bonus Labyrinten er ikke skabt til forvirring og faren vild, men derimod til ro og fordybelse. Sænk stemmerne, gå stille og roligt igennem og nyd oplevelsen. Parken byder på endnu en historisk labyrint, nemlig Trojaborg Labyrinten, som er en oldtidslabyrint, skabt af hele 3 tons sten. Det specielle mønster er kendt helt tilbage for 3500 år siden, og netop mønsteret gør den nem at kende som en Trojaborg.

Foto:Mads Tolstrup

Tænker du nogensinde over, hvordan taxi-chauførene finder gennem storbyens ensrettede gader? Prøv selv i Taxi-labyrinten, som er indrettet præcis som et gadenet i storbyen, hvor alle gader er ensrettede. Det kræver sin taxi-chaufør at finde sikkert igennem. Den næsten usynlige kompaslabyrint er skjult som fliser i græsset og sætter hukommelsen på arbejde, mens Minefeltlabyrinterne kræver samarbejde, for at alle kommer helskindede igennem uden at træde på de begravede miner. Sæt igang!

Kalvehave Labyrintpark

Foto:Mads Tolstrup

Kalvehave Labyrintpark

Foto:Mads Tolstrup

Spil og illusioner

Trænger I til en pause fra de mange spændende labyrinter, så kan du udfordre dig selv, familien eller vennerne i nogle af de mange spil og hjernevridere som Kalvehave Labyrintpark gemmer på. I kan konkurrere mod hinanden eller arbejde sammen om at løse opgaverne, uanset hvilken fremgangsmåde i vælger, er i garanteret en underholdende og lærerig oplevelse. Både den logiske sans og den humoristiske sans skal i brug her. 

Fake news eller fake views? Du tror ikke dine egne øjne, men det er netop, hvad illusioner kan. Tag nogle fede billeder eller en skør video, som får seeren til at stille spørgsmålstegn. 

 

 

Foto:Mads Tolstrup

Her finder I aktiviteter nok til en hel dag, så pak picnickurven med en god frokost og lidt lækkerier, eller køb maden i parkens café. Hjernevridende udfordringer og spændende labyrinter - I finder al denne fantastiske underholdning i Kalvehave på Sydsjælland. Det er bare med at pakke bilen og komme afsted.  

Vil I opleve labyrinterne i total mørke?

Hvert år i efterårsferien kan I opleve labyrintparken indhyllet i mørket - kun oplyst af jeres egne lommelygter og faklerne rundt i parken. Det gør kun oplevelsen dét federe, og sætter sanserne godt i gang, når der høres grin og forskrækkede skrig fra andre hjørner af labyrinten. 

Det giver uden tvivl labyrintoplevelsen et ekstra gear. 

Kort

Group
Group
Åbn i Google Maps
Adresse

Hovvejen 12

4771 Kalvehave

Koordinater

Længdegrad : 12.112662

Breddegrad : 55.01477