©  Foto:

Feriepartner Karrebæksminde

Feriepartner Karrebæksminde byder på et bredt udvalg af dejlige feriehuse i Karrebæksminde. Her er noget for enhver pengepung og smag og du vælger selv om huset skal ligge tæt på bymiljø eller havet – Feriepartner Karrebæksminde har det hele. 

Feriehusferie betyder individuel og uafhængig ferie med masser af oplevelser for hele familien året rundt. Hos Feriepartner Karrebæksminde, er de altid parate med forslag til at gøre jeres feriehusferie spændende og afvekslende, og med den bedste faglige betjening. Som lejer hos Feriepartner Karrebæksminde er du sikker på en perfekt ferie fra ankomst til afrejse. Feriepartner Karrebæksminde glæder sig til at byde dig velkommen, og ønsker dig god fornøjelse med udvælgelsen af netop det sommerhus, du kunne tænke dig.

For at se alle sommerhusene i Karrebæksminde, klik her

Karrebæksminde er en fantastisk fiskerby beliggende lige ud til Smålandsfarvandet. I Karrebæksminde finder du et udvalg af skønne restauranter helt ned til kanalen. Feriehusområdet i Karrebæksminde er beliggende på begge sider af den lille bro ”Græshoppebroen”, der leder trafikken over kanalen. Med en skøn badestrand, der de seneste mange år har fået ”Det Blå Flag”, indbyder Karrebæksminde til dejlig badeferie for hele familien. I Karrebæksminde er der muligheder for shopping og det er også her du finder Enø Bageri, der lokker med skøn, hjemmelavet is, der er berømt langt ud over Sydsjællands grænser. Kun 10 kilometer fra Karrebæksminde ligger Næstved – Sydsjællands shoppingby nummer et. Er du ikke i bil, kører bussen flere gange dagligt mellem feriebyen og Næstved. I sommerperioden kan du også sejle helt ind til Næstved med turbåden ”Friheden”, der har 3 afgange dagligt fra kanalen i Karrebæksminde.

En ferie i sommerhus i Karrebæksminde er det perfekte udgangspunkt for en ferie på Sydsjælland. Her er kort afstand til BonBon-Land og Gavnø, men også Stevns Klint, Møns Klint, Camp Adventure og Danmarks Borgcenter er kun et stenkast væk. Og så er der kun 1 time til København med de mange seværdigheder.

Kommer du udenfor sommersæsonen byder Karrebæksminde på lange gåture ved vandet, og kort afstand til masser af kunstudstillinger på f.eks. Rønnebæksholm ved Næstved eller Holmegaard, der igen i 2018 slår dørene op til spændende glasudstillinger.

Feriepartner Karrebæksminde er partner i Feriepartner Danmark. På www.feriepartnerdanmark.dk finder du ca. 5000 feriehuse i hele Danmark.

Rigtig god ferie!