©  Foto:

Hotel Kirstine

Charmerende hotel i hjertet af Næstved

Det historiske Hotel Kirstine ligger centralt i Næstved. Bygningen er et hvidt bindingsværkshus, som har været i brug siden 1756, hvilket giver hotellet den unikke og særlige atmosfære af romantik og hygge.

Omkring hotellet
Hotel Kirstine ligger midt i Næstved og det er derfor let at komme til shopping og caféer. Lige bagved hotellet, bugter Susåen sig, og den strækker sig videre igennem Herlufsholmskoven som ligger 5 minutters gang væk. 10 km. herfra ligger Karrebæksminde, som både byder på lækre lokale råvarer og en helt fantastisk strand. Det er derfor let at kombinere sit kursusophold, kroophold eller blot en overnatning, med masser af oplevelser for krop og sjæl.

Restaurant
Vores restaurant er både åben til frokost og til aften. Her vil I møde et klassisk dansk køkken med et nordisk islæt. Vi byder bl.a. på lækkert smørrebrød, pariserbøf og stjerneskud til frokost og til aften serverer vi lækre bøffer, wienerschnitzel og skønne desserter.

Opholdssteder
Her på Hotel Kirstine, er der masser af muligheder for at finde en krog at sidde og hygge sig i. I kan sidde i gårdhaven, når vejret tillader det, og nyde et glas iskold hvidvin. I kan også sidde indenfor i vores hyggelige bar/lounge område, hvor mange nyder et glas øl, en cocktail eller blot sidder og hygger sig med familien eller kollegaerne.