Jørgen Nielsen, Nytårskonferencen2020

"Gør nu for søren noget ved tingene ..."

7.2.2019
Foto: Destination SydkystDanmark

"Verden forandrer sig hurtigere end vores forretningsplaner bliver forældede, så gør nu for søren noget ved tingene ..." Jørgen Nielsen, direktør i København ZOO, var keynote speaker på SydkystDanmarks Nytårskonference 2020. I denne video kan du høre et udpluk af hans hovedpointer.

Jørgen Nielsen, administrerende direktør i København Zoo, var én af keynote speakerne ved SydkystDanmarks Nytårskonference 2020.

I sit oplæg kom han med både humoristiske pointer og skarpe opfordringer til at komme 'ud over rampen' med turismen i Destination SydkystDanmark. Potentialet er nemlig i den grad til stede, mener han. 

Jørgen Nielsen er selv bosat i Faxe Ladeplads, og hans oplevelse er, at der sker alt for lidt med hensyn til at få gang i turismen i området.

"Jeg savner, at det lokale erhvervsliv og de kommunale beslutningstagere sætter sig sammen. For eksempel er hoteldrift ikke-eksisterende i vores område. Kom nu i gang ... lige om lidt har vi en bro til Tyskland, få nu gjort tingene klar, så vi står friske og rørige, når broen åbner. Der skal være masser af turisme i vores område, og det er ikke tilstrækkeligt lige nu," siger Jørgen Nielsen.

TRYK på billedet herunder og se hele interviewet med Jørgen Nielsen.

Keynotespeaker Jørgen Nielsen, København ZOO. (Foto: Christian Lindgren)
Foto: Christian Lindgren