Æblernes Dag i Stege - foto: Morten Pihl

Sælg dine arrangementer gennem SydkystDanmark.dk

2.3.2020
Foto: Morten Pihl

SydkystDanmark har indgået et samarbejde med Smart Turisme by Billetexpressen, som gør det lettere for dig at sælge billetter til dine arrangementer og events.

Det skal være lettere for vores gæster at finde de mange gode arrangementer og events i vores destination, og derfor har Destination SydkystDanmark indgået et samarbejde med Smart Turisme by Billetexpressen.

På den nye portal: Sydkystdanmark.billetexpressen.dk kan gæsterne orientere sig om de mange aktiviteter og med få klik bestille en billet til arrangementet.

Gæsterne kan navigere direkte til billet-portalen via et nyt menupunkt øverst på SydkystDanmark.dk

Med online-tilmelding og billetsalg kan du få et samlet overblik over deltagere til dine arrangementer, og det mindsker risikoen for ’no-shows’.

Skærmdump Billetexpressen

Foto:skærmdump

Det er gratis at komme i gang på portalen, der betales ikke abonnement og Destination SydkystDanmark tager ikke en afgift – i stedet betales der blot et lille gebyr for hvert billetsalg til udbyderen.

Den nye portal er netop gået i luften – og de første arrangementer fra Stillevandringer.dk er oprettet, du kan se løsningen her: 

Man vælger selv, om man vil lade Billetexpressen stå for alt det praktiske med at oprette billetter til dit arrangement – så er prisen 8 kr. pr. billet - eller om man selv vil klare oprettelsen af arrangementer, og så er prisen 6 kr., excl. moms pr. solgte billet.

Det er super nemt at komme i gang - og du har en række fordele med den nye portal:

  • Oprettelse af dine arrangementer
  • Håndtering af betalinger
  • Dine egne online-rapporter
  • Support til dine online-kunder

Samtidig er portalen så fleksibel, at du kan oprette både små og store arrangementer. 

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at sælge dit arrangement via vores portal, så kontakt Cecilie Sjelle på cs@vism.dk