Villa Huno

Foto: Richard Clark

Møde på kanten af Danmarks vildeste natur

Møde ved de største naturoplevelser

Da bør I vende blikket mod Villa Huno Møns Klint. Kun 1 ½ times kørsel fra København, i det fortryllende landskab ved Møns Klint, finder du Naturperlen Hotel Villa Huno. Villa Huno tilbyder en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor I kan lade jer fordybe i den skønne natur og samtidig nyde faciliteter af høj kvalitet. Vi kan også tilbyde mødeophold i Vores Countryhouses, samt overnatning i Glamping telte om sommeren.

Villa Huno Glamping

Foto:Karyna Bila

Foto:Ruslan Merzlyakov

Foto:Mads Tolstrup

Betagende omgivelser

Oplev de betagende omgivelser Villa Huno Møns Klint ligger i det fantastiske landskab ved Møns Klint. Beliggende midt i det UNESCO-biosfære naturområde og som certificeret Dark Sky Park Møn, er stedet omkranset af århundredgamle bøgeskove, bakkede terræner og vilde marker med græssende kvæg. For den gæst, der søger det perfekte sted til det næste bestyrelses- eller lederseminar, er Villa Huno det rette valg. Naturen er en integreret del af oplevelsen på Villa Huno. Hold jeres gruppeaktiviteter langs diskussions- og beslutningsstierne ved Huno Søen eller tag på en vandretur til Møns Klint, kun 900 meter væk. Afslut dagen med en forfriskende dukkert i Huno Søen efterfulgt af en tur i den nærliggende sauna. Vi tilpasser gerne jeres program efter jeres ønsker, om det indebærer en stjernekiggeraften på Møn, madlavning over bål eller en guidet tur på Europas smukkeste vandrerute, Klintekongens Rige. På Møn er alt muligt – kun fantasien sætter grænserne.

 

Gæstfrihed

Professionalisme og gæstfrihed er hjørnestenene hos Hotel Villa Huno. Vores erfaring har lært os, at det er afgørende at skabe de rette hyggelige og hjemlige rammer, så vores gæster altid får den bedst mulige oplevelse. Fra den mindste detalje til den personlige kontakt prioriteres det at sikre, at ingen gæster føler sig overset – hver gæst er unik og vigtig.

Kontakt

Langebjergvej 1
4791 Borre
info@villahuno.com
+45 55 81 20 30

PRISER PR. PERSON

Dagmøde fra kr. 795,-
Konferencedøgn fra kr. 2.695,-
1 1/2 Konferencedøgn fra kr. 3.395,-

Alle priser er pr. person og incl. mæms

FAKTA

90 min fra København
20 personer
2 mødelokaler

VI TILBYDER OGSÅ

Dark sky oplevelse
Møns Klint
Kajakture 
Tur på hesteryg
Mad over bål
Guidet tur ved på Klintholm Gods