Nytårskonference erhverv

Nytårskonferencen 2020: Kom med og bliv klædt på til kampen om turisterne

28.11.2019
Foto: VisitSydsjælland-Møn

Stærke oplægsholdere og spændende paneldebatter er klar til SydkystDanmarks nytårskonference. Du møder blandt andre Jørgen Nielsen, Københavns Zoo, Peder Schau Kristensen, Henne Strand Camping & Resort og hoteldirektør Karim Nielsen. 

Nytårskonferencen i SydkystDanmark afholdes torsdag den 30. januar 2020 i Arena Næstved, og du er inviteret. På Nytårskonferencen.dk kan du allerede nu sikre dig din billet og i øvrigt også indstille dine kandidater til SydkystDanmarks Turismeildsjæl 2019 og SydkystDanmarks Bedste Turismeinitiativ 2019.

Igen i år har vi samlet en række interessante oplægsholdere til at kaste lys over nogle af de udfordringer og muligheder, som vi står over for i SydkystDanmark i de kommende år.

Attraktioner er ikke, hvad de har været

Jørgen Nielsen overtog direktørposten i København ZOO med målet om at forvandle attraktionen til en helårsorienteret opdagelseshave.

Zoologisk Have skal ikke kun være et sted, hvor du fodrer chimpanserne med bløde mariekiks, men også stedet, hvor du oplever julemarkeder, madfestivaler og meget, meget mere hele året rundt.

Jørgen Nielsen, der i parentes bemærket stammer fra Faxe Ladeplads, giver os både et realitytjek og wakeup-call: Hvad skal der til for at skabe fremtidens attraktioner og museer i SydkystDanmark? Krydret med eksempler fra de spændende turnarounds han har gennemført.

Camping på 1. klasse

På nytårskonferencen kan du også møde manden bag én af Danmarks mest succesrige campingpladser, Peder Schau Kristensen der er indehaver af Henne Strand Camping & Resort. Emnet for indlægget er, om camping overhovedet har en fremtid? Og gælder det bare om at få opført så mange luksushytter som overhovedet muligt? Og hvordan kan en campingplads skabe stærke samarbejder med andre lokale aktører?

Henne Strand Camping har blandt andet udviklet et nyt overnatningsprodukt, ’Lærkereden’, arkitekttegnede hytter, der er indbegrebet af luksus og forkælelse.

Hotel for enhver pris?

København og flere andre steder i Danmark er rykket fra Danmarksserien til Champions League, når det gælder turismen, og Karim Nielsen har været med hele vejen.

Fra destinationschef i Portugal, Alperne og USA i 80’erne til CEO hos Brøchner Hotels i ni år til i dag, hvor han selv er blevet hotelejer, investor i tech start-ups indenfor hospitality og med i flere bestyrelser.

Hvad skal der til for at skabe succes og vel at mærke også fastholde den? Hvad er de vigtigste ingredienser, som en investor vil se efter, når et nyt projekt skal skabes. Og vil vi nogensinde se ét af hotelbranchens superbrands i SydkystDanmark?

Det er de brændende spørgsmål, som Karim Nielsen kaster lys over på Nytårskonferencen.

Har vi tabt slaget om svenskerne?

Traditionen tro byder Nytårskonferencen også på medrivende paneldebatter. Blandt andet har vi inviteret repræsentanter for fire lokale turismesucceser, for at høre om deres erfaringer.

Hvad er det, der kendetegner den lille entreprenør og iværksætter i oplevelsesindustrien?

Du møder fire unikke startups, der mod alle odds har skabt nye oplevelser, overnatningssteder, restauranter og services.

I en anden paneldebat ser vi nærmere på ’arvefjendeopgøret’ med vores venner i Sverige. For hvorfor oplever Skåne massiv vækst i turismen, mens Sjælland sakker bagud. Og hvad kan vi gøre, for igen at lokke svenskerne over Øresund?

Læs mere om deltagerne i paneldebatterne på Nytårskonferencen.dk, hvor du også kan se flere detaljer om dagens program – og hvor du kan bestille din billet.