Næstved City

Næstved City

Foto: Mads Tolstrup

Står altid klar med gode oplevelser og god service hos de mange specialbutikker i hyggelige gågader. 

I Næstved City finder du alt fra designertøj til smykker og lokale delikatesser. De hyggelige gågader byder på et væld af specialbutikker og når der er brug for en pause, byder byen også på et bredt udvalg af caféer og restauranter, hvor du kan nyde alt fra en hurtigt snack pause til et gourmetmåltid. Besøger du byen på en onsdag eller lørdag, vil du også kunne købe friske blomster, grøntsager, fisk og ost, når der er markedsdag på Axeltorv, i byens midte. 

Næstved City er en levende blanding af gamle, velbevarede bygninger og nye, indbydende butikker, der tilsammen skaber den hyggelig atmosfære, der appellerer til både besøgende og de lokale. Når du udforsker gaderne vil du også blive mødt af streetart og skulpturer, der er med til at give byen liv. Året rundt vil du også kunne deltage i arrangementer og events, når der bliver skabt liv i byen til højtider, højsæsoner 

Oplevelsesguide til Næstved City

Næstved City har så meget at byde på. 

Kultur, kunst og historie i Næstved

Næstved har så meget at byde på. Leder du efter grønne oaser i shopping pausen? eller vil du udforske den kunst og historie der gemmer sig i gaderne? 

Næstved City byder på mere end 2.000 gratis p-pladser, der omkranser midtbyen. Her ud over er det altid muligt at få plads på de betalings P-pladser, der er i byen. 

Vil du opdateres løbende på arrangementer og initiativer i Næstved City? Følg med på deres Instagram @naestvedcity