Camping Feddet

Feddet

Foto: Frame & Work

Feddet er en fantastisk halvø der adskiller Præstø Fjord og Faxe bugt. Her bliver du budt på skøn natur med mange kilometers badestrand og vandre- og cykelruter på nogle skønne naturstier. Derudover er der masser af aktiviteter for både børn og voksne. 

På Feddet ligger Feddet Strand Resort, der er kåret til en af Europas bedste campingpladser - og det forstår vi godt! Her er der camping, hytteudlejning, telte og feriehuse samt aktiviteter i overflod, der enten er gratis eller kan købes hos Feddet Strand Resort eller direkte hos udbyderne selv. 

Aktiviteterne inkluderer blandt andet kajakkurser, ridning, mountain bikes, lystfiskeri, beach volley eller leg på de store hoppe- og forhindringsbaner, som er placeret ude i vandet på stranden. 

Vandtrampolin på Feddet Strand

Feddet Strand Resort

Foto: Feddet Strand Resort

Unikke naturoplevelser

Feddet er en halvø dannet af strandvolde, der har eksisteret de sidste 2.000 år. Halvøen vokser stadig i bredden på grund af den konstante sandtilførsel fra nordøst. Undergrunden består primært af grus, sand og flint. Derfor er jorden meget næringsfattig, hvilket giver et helt specielt plante- og dyreliv. Feddet rummer Sjællands største hede der er dækket af lyng, græs og fyrre-, eg og birkeskov. Feddet byder således på skønne naturoplevelse, både til vands og lands. 

Foto:VisitSydsjælland-Møn