©  Foto:

Akaciegaarden Bed & Breakfast

Akaciegaarden Bed & Breakfast ligger centralt i den hyggelige landsby Varpelev med kirken som nabo. Det første, der møder jer, når I kører op ad grusvejen mellem kirken og den orangekalkede gård, er værten, der tager imod med hygge og nærvær. I fornemmer straks den dejlige stemning af landliv.

Værelserne på Akaciegaarden befinder sig i den ene fløj, der er renoveret fra A til Z, men med respekt for stedets historie. Her er en familieafdeling med tre værelser, fordelt på to etager og med plads til

5 personer, samt et stort familierum på 1.sal med plads til fire personer. I stueetagen er der to enkeltværelser. Det hele er yderst stilfuldt indrettet, holdt i lyse, afdæmpede farver og er meget indbydende.

Der er et stort fællesrum til spisning og hygge samt to fælles bade-/toiletrum. Derudover er der et fint køkken med alle nødvendige faciliteter, og det er muligt at bestille morgenmad lørdag og søndag.

Udendørs kan I slappe af og lade ungerne lege på den store, aflukkede naturgrund eller i den lille, indhegnede have, hvor der også er en stor terrasse. Nyd udsigten til marker, heste og det åbne land og lyt til fuglenes sang, mens roen falder over jer i denne oase af ægte landlig idyl.