©  Foto:

Annexet på Fuglsanggård

Annexet på Fuglsanggård, er det ideelle sted for jer der godt vil bo midt i naturen tæt på skov og strand.

Annexet er ideelt til to personer med mulighed for en ekstra opredning og barneseng kan opsættes efter aftale.

For dem der ønsker at tilberede egne måltider, er der fin mulighed for det. Der er et lille veludrustet køkkenafsnit. Morgenmad kan eventuelt tilkøbes.

Fra gården er der indgang til entreen med døre til badeværelset og til stuen. Stuen er indrettet med en stor dobbeltseng, spisebord og et veludrustet tekøkken med to kogeplader og køleskab med frostrum. Fra stuen er der direkte adgang til den store parklignende have, her finder I har jeres helt egen private sydvendte terrasse med havemøbler, havepejs og gril.

Husdyr er tilladt.

Beliggenheden på smukke Jungshoved, er ideel for ture til Møens Klint, Stevns Klint (UNESCO World Heritage Site) og ikke mindst et besøg i den fantastisk hyggelige by Præstø med gode indkøbsmuligheder og flere restauranter, herunder Frederiksminde med en Michelin-stjerne.
I nærområdet er der flere slotte, parker og museer der er et besøg værd.

Vi har etableret en selvpluk have med bær, frugt og grøntsager. Fra juni til langt ud på efteråret er det muligt at plukke bær og grøntsager. Hvis man ikke selv vil plukke, kan man købe de samme ting i gårdbutikken, hvor der tillige kan købes marmelade og en hel masse andet. I løbet af sæsonen vil der være forskellige events i haven.

Sjællandsleden der er et mere end 1000 km langt net af vandreture går lige forbi Fuglsanggård. Men er man ikke til meget lange ture, kan man f.eks. gå en tur ned til det nærliggende Fuglereservat ved Maderne. Det ligger smukt ved indsejlingen til Præstø Fjord. Eller gå skovturen med udsigt over havet og mulighed for at se sæler der slapper af på sten ude i havet

Praktiske informationer:

  • Sengetøj og håndklæder er inkluderet
  • Som udgangspunkt er der ingen måltider inkluderet i opholdet.
  • Booking: Minimum to overnatninger
  • Tøjvask: Der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler i et lille badeværelse med adgang direkte fra gården. Pris pr. vask: kr.30,-. Pris pr. tørring: kr.30,-.
  • Gril: Gratis at benytte, men man skal selv købe grillkul.

Pris pr. nat kr. 550,-. Prisen gælder for to personer.

Pristillæg pr. person ud over 2 personer: kr.300/nat. (Børn op til 2 år er gratis)

Slutrengøring: kr.300,-

Der kan bookes direkte hos Fuglsanggaard eller via Airbnb. Fuglsanggaard har udover Annexet også en ferielejlighed: Stalden.