©  Foto:

B&B Sleep and Coffee

Hos Sleep and Coffee ferielejligheder bor I midt på hovedstrøget i den hyggelige købstad Præstø.

Stedet har til huse i den gamle bagermesterbolig, hvor første sal er indrettet med 3 dobbeltværelser, bad/toilet, køkken og opholdsstue samt udgang til en stor terrasse med udsigt over haven og Tubæk Å. På anden sal er der en 110 m2 stor lejlighed med eget køkken, bad/toilet og vaskemaskine. Stueetagen huser en hyggelig special butik, frisk kværnet kaffe og alt godt til den søde tand.

For enden af den hyggelige have løber Tubæk Å, og har I lyst, kan I leje kanoer og kajakker suppboards på stedet og sætte dem i vandet fra den lille anløbsbro.

Berlin-København cykelruten løber igennem Præstø, og kommer I på cykel, kan I glæde jer over, at Bed & Breakfast Sleep and Coffee er ”Bed+Bike-certificeret”.

Med stedets centrale beliggenhed er I tæt på det hele: Præstøs hyggelige havn er blot få minutters gang væk, og det samme gælder busstationen og byens gamle kvarter med sine fine huse og romantiske småstræder. Thorvaldsen-samlingen på Nysø Museum er blot halvanden km væk, mens der er ca. seks km til Sydmotorvejen.