©  Foto:

Bio Næstved

Biografen er placeret centralt i Næstved by og er dermed kun et stenkast fra et stort udvalg af spisesteder, hvilket gør det oplagt at kombinere en biograftur med et café- eller restaurantbesøg.

Byens “gamle” biograf kan dateres helt tilbage til 1906, da den åbnede som Næstveds første biograf. Siden har biografen været renoveret og opdateret ad mange omgange, hvoraf en komplet renovering blev foretaget i 2012/13, så alle vores sale er up-to-date med lyd og billede. Man kunne i forbindelse med denne renovering introducere installeringen af det ypperste i lyd; Dolby ATMOS, en total lydoplevelse, som de første i Skandinavien.

Herefter har vi i 2017/18 renoveret biografens sal 2,3,4 og 5, hvoraf de tre sidstnævnte blev opdateret med moderne elektriske lænestole, som giver max komfort og en eksklusiv biografoplevelse.

BIO Næstved fremstår dermed top-moderne, hvor vi selvfølgelig har bevaret masser af hygge og charme, som vi synes hører en biograf til. I vores foyer kan du nyde en hyggelig atmosfære, hvor der er plads til at slappe af i vores sofaområde og få en sludder inden filmen.

En biograftur går selvfølgelig hånd i hånd med noget godt til ganen. Vores biograf kiosk er altid fyldt med lune popcorn, sodavand, bland-selv slik, chokolade, kaffe og meget mere.

Biografen åbner en halv time før første film starter.

Gratis parkering findes 2 min. fra biografen og parkering mod betaling er muligt lige foran biografen. Vi er placeret ca. 5 min. på gåben fra Næstved Station.