©  Foto:

Bjarne Nilsson Bed & Breakfast

Vil I overnatte på et sted med sin helt egen charme og stil, er Bjarne Nilsson Bed & Breakfast i Karrebæksminde et godt valg.

Her kan I leje en lille selvstændig lejlighed, der har det hele; soveafdeling, hyggekrog, spiseplads, et lille velfungerende køkken og et rustikt og meget veludstyret badeværelse. Dertil får I også adgang til en yderst charmerende gårdhave med åbent ildsted, spisebord, hyggehjørne, grill, bar, mange sjove nips og kunst på væggene, udført af værten selv. De store rododendronbuske i gården sætter prikken over i’et, og er med til at skabe de dejlig sydlandsk stemning.

Værten er aktiv musiker og spørger I ham, giver han sikkert gerne et nummer, og ellers kan han fra tid til anden opleves på byens røgeri. – Har I hang til gamle amerikanske ”flydere”, så glæd jer, for i carporten holder en skinnende hvid 72 Oldsmobile Cutlas – en sand lækkerbisken for ægte bilelskere!

Huset, der tidligere har tjent som Karrebæksmindes posthus, ligger centralt i byen med nem adgang til både indkøb, spisesteder og den fantastiske Enø Strand. Og lige udenfor døren holder bussen til Næstved.

Morgenmaden står I selv for, men ved ankomst er køleskabet fyldt op med ost, marmelade, smør, juice, mælk m.m., så I har til den første morgen.
Der er mulighed for en ekstra opredning.