©  Foto:

Blue Water SUP Rentals

Blue Water SUP er et lille foretagende der bygger på passionen for vandet, naturen, motion og samvær. Vi har mere end 20 års erfaring med forskellig typer surfing og endnu flere års erfaring med Stevns. Vi kender til mange gode steder hvor en tur på SUP kan give fantastiske oplevelser og vi kan rådgive omkring vind og vejr.

Der er mange områder på Stevns der egner sig særligt godt til oplevelser på et SUP board, for eksempel Rødvig strand og den første del af klinten, Vemmetofte Strand, Bøgeskoven, hele strandstykket fra Strøby Ladeplads og ind til Køges Søndre Strand og ikke at forglemme Tryggevælde Å.

Stand Up Paddle er for alle der har en bare rimelig fysik, balance der svarer til at køre på cykel og lidt engagement/lyst til at lære noget nyt.

Vi tilbyder primært udlejning af komplette boards, lige fra timebasis til ugebasis, grundlæggende instruktion og mindre guidede ture for familier eller grupper. Udlejning af et komplet board sæt koster fx 200 kr. for to timer, så man rigtig kan opleve Stevns fra vandet.

Vil man leje som gruppe er det ofte efter aftale i forhold til indhold, tid til arrangementet og forventninger generelt og prisen aftales individuelt. 

Ved leje af udstyr kan der aftales nærmere omkring udlevering og afhentningssted, som kan være ved Blue Water SUP i Strøby Egede eller et aftalt sted i Stevns.