©  Foto:

Bryllup på Liselund Ny Slot

Bryllup på Liselund Ny Slot!

Midt i eventyret, tæt på Møns Klint, i Liselund Park, ligger Liselund ny Slot med 17 unikke gæsteværelser, restaurant, og café - perfekte rammer til et bryllup!

Køkkenet baserer sig på økologiske & biodynamiske råvarer, der så vidt muligt hentes i lokalområdet. Vi lægger vægt på at handle med de små og unikke fødevareproducenter. Vores fine vine er hentet hos biodynamiske og økologiske producenter i Italien, Spanien, Frankrig, Sydafrika & Chile. Liselund er blottet for kunstige, distraherende aktivitetstilbud. Til gengæld er her den mest fantastiske naturoplevelse. Stedet er fyldt med gode historier, og slottets folk kan nemt lokkes til at fortælle om slottet, parken og alle de ånder der færdes i disse smukke omgivelser.

Forslag til program: 

Ankomst kl. 15.00 til indkvartering, hvor der i Havestuen, efter behov, serveres kaffe og andre varme og kolde drikke samt årstidens Liselund-kage. 

Derefter er det muligt for gæsterne at gå en tur i parken, i skoven eller til stranden. 

Ønsker du dit bryllup skal være en helt speciel affære, så kan man også leje hele slottet (minimum 8 gæster).

Således har man rådighed over værelser, fem stuer samt - efter aftale - cafeen på Terrassen. Besøg venligst vores hjemmeside for flere informationer eller kontakt os, så vi sammen kan arrangere dit drømme bryllup!