©  Foto:

Café Vivaldi i Karrebæksminde

I hjertet af Karrebæksminde finder du Café Vivaldi. Caféen ligger næsten i vandkanten, eller rettere lige overfor stranden og her er der lagt vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor du virkelig føler dig hjemme.

Kig ind og nyd en god kop kaffe, læs dagens avis eller få stillet din sult, alt imens du nyder udsigten til stranden og de mange glade feriegæster som vandrer frem og tilbage.

Når vejret tillader det, er det muligt at sidde ude. Vi har 500 solrige pladser lige foran caféen.

En café med god smag…
Vi tilbyder blandt andet, god kaffe, dejlig brunch, lækre sandwiches og go’e bøffer. Mad og drikke på Café Vivaldi er altid fremstillet af de bedste råvarer, for os er det vigtigt at kvaliteten går hånd i hånd med en go’ oplevelse.
Sammensætningen af menukortet gør at de fleste kan finde lige det de har lyst til. Er Du til byens bedste brunch, en hyggelig frokostaftale eller skal sulten stilles med et ordentligt aftens måltid, så er Café Vivaldi altid et godt valg.

Historien bag Café Vivaldi…
Café Vivaldi er en koncept café, og er med i kæden af samme navn. Startskuddet til Café Vivaldi-kæden gik i 1999, og der findes i dag 10 caféer på Sjælland. Vi har siden 2009 arbejdet på at give Sydsjællænderne og turisterne, i vores dejlige lille by en god cafe oplevelse og glæder os til at byde Dig velkommen!  

Med venlig hilsen
Café Vivaldi