©  Foto:

Camp Adventure

Skovens hemmelige skat: Camp Adventure
Midt inde i skoven, blandt høje træer og fuglesang, er der en åbning i trækronerne og himlen kigger frem. Lyden af vandet fra åen, og frøerne der lever omkring, ledsager nu fuglesangen. Du står nu i centrum af alle trætopbanerne, og inden længe vil du opleve den ene efter den anden, komme svævende over hovedet på dig.

Camp Adventure er unikke naturoplevelser i et nyt format. Camp Adventure har bla. det 45 meter arkitektoniske udsigtstårn, Skovtårnet, samt Danmarks største klatrepark med Danmarks længste svævebane. Udfordringer for børn og voksne, der elsker sjove aktiviteter og at være ude i naturen.

Camp Adventure Skovtårn
Camp Adventures Skovtårn er en unik naturoplevelse, der ikke findes andre steder i Skandinavien. Med de arkitektoniske greb og udviklingen af oplevelsen, er naturen iscenesat til at give nye perspektiver, forståelse og læring om naturen. Fra skovbunden til trækronerne kan naturens mangfoldighed opleves og træerne kan studeres og opleves helt tæt på og i øjenhøjde.

Fun Fact: Skovtårnet er 45 meter højt og er grundet sin placering det højeste punkt på Sjælland.

Skovtårnets øverste platform når 140 meter over havets overflade, og er det højest tilgængelige punkt på Sjælland. Fra toppen kan man se mere end 25 km ud over den smukke Sydsjællandske natur. Kigger man nordpå, vil man i klart vejr kunne se Øresundsbroen, Turning Torso i Malmø og dele af den københavnske skyline herunder bl.a. Bella Sky og Ørsted Værket.

Fun Fact: Camp Adventure har i alt 35 svævebaner, med en samlet længde på ca. 2,5 kilometer - Heriblandt Danmarks længste!

Danmarks største og sikreste klatrepark
Camp Adventure formår at udnytte den smukke natur i og omkring skoven! Med hjælp fra professionelle firmaer har man opsat Danmarks største klatrepark i trækronerne. Og ved hjælp af professionelt udviklet udstyr, kan Camp Adventure også byde på Danmarks sikreste klatrebaner! Så der er intet at være bange for når I begiver jer ud i de sjove og udfordrende forhindringer - men forvent kamp til stregen! Du vil blive mentalt og fysisk udfordret blandt de mange forskellige baner og forhindringer.
Alle skal igennem en kort instruktion og prøvebane, for at blive komfortabel med sikkerhedssystemerne og hvordan man begår sig på forhindringsbanerne. Her prøver man både forhindring, svævebane og naturligvis hvordan låsene på sikkerhedssystemet virker - den høje sikkerhed gør nemlig, at man ikke kan klikke begge låse af samtidig, før man er helt færdig med banen!

Fun Fact: Camp Adventure består af 10 baner, med op mod 145 forhindringer, en samlet længde på 5.300 meter og en maksimal højde på 25 meter.

Tag madpakkerne med eller køb en lækker frokost i foodtruck’en eller en kop kaffe i den renoverede stald. Det er muligt at nyde maden på tæpper i haven bag hovedhuset eller på de opsatte borde/bænkesæt.
Klatreparken er populær at besøge i sommerferien. Her kommer mange familier og venner i løbet af sommeren, hvor især onsdag og lørdag er populære dage for familieudflugt. Der er derfor rig mulighed for at nyde jeres udflugt, i jeres helt eget tempo.
Heldigvis er der mange baner! Hvis den ene ser optaget ud, kan I altid hoppe på den næste. Ellers kan I nyde en afslappende pause i de dertil indrettede lounges med hængekøjer, borde og bænke - eller ved caféen hvor der er opsat hyggelige borde, som I kan sidde og nyde Camp Adventures frokost eller jeres medbragte mad.

Her er baner til enhver smag og sjæl.
Har du brug for udfordringer? Så er der noget for dig!
Har du lyst til mere rolige ture? Så er der noget for dig!
Har du brug for afveksling? Så er der noget for dig!
Banerne er bygget i forskellige sværhedsgrader og højder, så alle kan være med. Selv børn helt ned til 3 års alderen.


3 hurtige om Camp Adventure
1. Bestil online, så er du sikker på, at der er plads. Derudover sparer du 25 kr. per billet, ved online bestilling senest dagen før
2. På Camp Adventure er der ikke noget der hedder dårligt vejr! Især i sommerperioder fungerer bøgen som et naturligt tag – både i klatreparken og på turen ud til Skovtårnet.
3. Du behøver ikke tænke på at smøre en madpakke inden du tager afsted til Camp Adventure – vores foodtruck har åbent alle dage, og følger Camp Adventures åbnignstider.