©  Foto:

Camping Mønbroen & Koster Færgegård

Camping Mønbroen ligger lige for sydenden af Mønbroen med en fantastisk udsigt over Stege Bugt

Ved Camping Mønbroen har du rig mulighed for at prøve kræfter til vands i kajak, eller nyde en stille og rolig ferie i den Mønske natur. Campingpladsen råder over 120 pladser hvor man fra mange af disse har en flot udsigt over enten Stege bugt, Storstrømmen eller Ulvsund. På pladsen findes en campingbygning med kiosk med mulighed for at købe dagligvarer og hvor man i weekender og højsæson kan bestille morgenbrød. Foruden kiosken forefindes der også reception, køkkenfaciliteter, bad/toiletter faciliteter og vaskeri i samme bygning. Pladsen har også trådløst internet.

Camping Mønbroen ligger lige ud til vandet og åbner derfor op for nogle af de smukkeste kajakruter på Møn og Sydsjællands og der venter udfordringer både for erfarende kajaknørder og nybegyndere. Du kan vælge at tage din egen kajak med eller leje en på campingpladsen.

Der er masser af plads og aktiviteter for børn, de kan fiske fra strandbredden, bade fra de forskellige badebroer eller lege på pladsens egen legeplads.

For yderlige informationer om pladsen og vores adskillige seværdigheder besøg vores hjemmeside

Dit bæredygtige campingophold i Møn UNESCO Biosfære

Holder du af overnatning i telt eller campingvogn, er Camping Mønbroen på Koster Færgegård et godt bud. Campingpladsen på den økologiske gård bringer dig tæt på naturen og vandet og gør det nemt at holde ferie med god klimasamvittighed.

På Koster Færgegård driver vi økologisk landbrug på 200 hektar, og du kan se vores Anguskvæg græsse langs kysten, hvor de medvirker til den aktive naturpleje. Her ved kysten bjerger vi i perioder opskyllet ålegræs, som er en vigtig og bæredygtig naturressource f.eks. som isolering i bæredygtigt byggeri. Vi har anlagt flere vandhuller på vores arealer. Her trives truede arter, som f.eks. grønbroget tudse. Vores grønne arealer på campingpladsen omdannes til bivenlige blomsterenge, så du kan nyde den artsrige natur under dit ophold.

I vores gårdbutik kan du købe vores egne økologiske kødprodukter og fra 2020 vores eget mel i forskellige varianter. Melet bliver koldformalet på vores egen stenkværn.

På campingpladsen har vi etableret varmepumpe og solceller, og al udendørsbelysning er tilpasset Dark Sky Møn. Det betyder, at vi ikke forstyrrer nattehimlen med belysning og samtidig giver det dig gode muligheder for unikke himmelobservationer. På teltpladsen og ved kysten kan du nyde Dark Sky Møn. I receptionen får du gode tips og kan låne et godt liggeunderlag til dine Dark Sky observationer.

Koster Færgegård er Møn UNESCO Biosfærepartner