©  Foto:

Dambækgaard bæredygtig bondegård

Autentisk og intim bondegård, hvor hele familien kan slappe af – også mor og far.

Hvis du vil høre vinden suse, se stjernerne om natten og nyde måltider, der er lavet helt fra bunden og altid af egne og lokale råvarer, ligger gården ideelt midt i naturen, men samtidig kun 1,5 km fra nærmeste station og Kirstines autentiske europæiske landkøkken serverer frisklavede måltider hver aften.

Dambækgaard tilbyder ophold både som alm. Bed and breakfast, bondegårdsferie og gatronomiske getaways. Gården byder både på overnatning i værelser med direkte udgang til egne terrasser og den frie natur, i campingvogn eller en overnatningsplads til medbragt telt.

Gården er bæredygtig i både dyrkningsmetoder, byggeri, indretning og madlavning. Vores erfarne kok, serverer friskbagte boller hver morgen med et bredt udvalg af egne syltevarer og nylagte æg, samt en to-retters aftensmad med afsæt i sæsonens råvarer. Måltiderne kan enten indtages i den store lyse spisesal eller ude på terrassen med fri udsigt ud over markerne.

Bondemanden tager interesserede gæster med rundt på daglige fodreture, og gården byder på masser af udenomsplads med bålsted, petanquebane, terrasser til at slappe af, sandkasse til de små og legeredskaber, så børnene kan løbe frit rundt og lege, mens far og mor nyder et glas vin oven på middagen. Om sommeren tænder vi op i pizzaovnen en gang om ugen, hvor gæster kan være med til at kreere deres egen pizza.

Stedet kan også lejes til private arrangementer eller til kurser.