©  Foto:

Damgården Bed & Breakfast

Damgården ligger lidt udenfor Rødvig på Stevns, tæt på stranden, lystbådehavnen og gode indkøbsmuligheder. Ca. en km væk starter ”Trampestien”, der løber langs kanten af Stevns Klint, der på sin vej blandt andet passerer Koldkrigsmuseet og Højerup Gl. Kirke.

Damgården er et ideelt sted for familier. Udendørs er der store friarealer med plads til leg og boldspil, sandkasse, gynger, legehus, bålplads og shelters, og indendørs er der et aktivitetsrum med blandt andet bordtennis, bordfodbold og mange andre spil. Og så har Damgården med sin flok af geder, ænder, kaniner, høns, katte og dådyr en hel lille zoologisk have fuld af nuttede ”klappedyr”.

Damgården tilbyder fire moderne lejligheder – to på 60 m2 og to på 36 m2. Alle fire lejligheder har stue, spiseafdeling, soverum og egen terrasse. De to store lejligheder har selvstændigt og fuldtudstyret køkken, mens de to mindre har selvstændige te-køkkener. 

Derudover er der fire dobbeltværelser. Alle lejligheder og dobbeltværelser har TV samt eget bad og toilet – og alle er i stueplan. 

I den store spisesal er der køkken og masser af plads til den lille familiefest eller et mindre firma-komsammen.